Ο Mick Jagger θεωρεί πως οι Machine Gun Kelly και Yungblud δίνουν ζωή στο rock and roll

Ο θρυλικός frontman των Rolling Stones εξήγησε πως «στο rock απαιτείται ενέργεια» και ελάχιστοι τραγουδιστές την διοχετεύουν πλέον

27/04/2022 @ 12:38

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό P4, ο Mick Jagger κλήθηκε να απαντήσει στο τί τον εμπνέει μουσικά από την σημερινή σκηνή.

Ο μυθικός frontman των Rolling Stones εξήγησε πως του αρέσουν καλλιτέχνες με ενέργεια, κατονομάζοντας και τους μουσικούς που θεωρεί πως δίνουν πνοή στο rock and roll:

«Στο ροκ χρειάζεσαι ενέργεια, και δεν υπάρχουν πλέον στις ημέρες μας αρκετοί rock τραγουδιστές. Υπάρχουν όμως κάποιοι ανερχόμενοι. Στην Αγγλία υπάρχουν μερικοί, όπως ο Yungblud. Στις Η.Π.Α. έχεις τον Machine Gun Kelly, άτομα σαν και αυτούς.

Αυτή η post-punk αίσθηση που αφήνουν με κάνει να πιστεύω πως υπάρχει ακόμη ζωή στο rock and roll. Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους που εξακολουθούν να απολαμβάνουν να διοχετεύουν τόση ενέργεια στην τέχνη τους».

Σημειώνεται πως ο Machine Gun Kelly κυκλοφόρησε νωρίτερα μες την χρονιά το δεύτερο pop-punk άλμπουμ του, "Mainstream Sellout", που βρέθηκε εκ νέου στο νο.1 των charts, ενώ ο Yungblud αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι στα πλαίσια του Ejekt Festival.

  • SHARE
  • TWEET