O Yungblud για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το Ejekt Festival

Μαζί με τους Muse και Nothing But Thieves θα εμφανιστεί ο ανερχόμενος Βρετανός performer

07/02/2022 @ 13:20

29.06.2022, ΟΑΚΑ

EJEKT Festival 2022

MUSE

YUNGBLUD
NOTHING BUT THIEVES
+more names tba

O Yungblud για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

O Yungblud, το εκρηκτικό νέο αστέρι της Βρετανικής μουσικής, έρχεται στο EJEKT Festival 2022!

Στις 29 Ιουνίου, ο πολυσχιδής performer θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην χώρα μας, μαζί με τους Muse και τους Nothing But Thieves, σε ένα ονειρεμένο line-up που συγκεντρώνει ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το "νησί" στον σύγχρονο rock ήχο.

O πολύς Dave Grohl (των Foo Fighters) τον ανακύρηξε "το μέλλον του rock 'n' roll" και η Evening Standard "το poster boy της Gen Z"! Ναι, ο Yungblud είναι όντως "the real deal"!

Προκληκτικός, αναπολογητικός, υπερταλαντούχος, είναι ένας καλλιτέχνης που διαρκώς πειραματίζεται και σπάει τα όρια, τόσο στη μουσική όσο και στην στάση του στη ζωή. Mε μια "μεγάλη" φωνή που του επιτρέπει να κινείται ανάμεσα σε πολλά είδη ερμηνείας (από το pop-punk στο rock και το hiphop) και με μια εικόνα που μόνο ένας πραγματικός σταρ μπορεί να υποστηρίξει.

Κάτι που ηδη αποτυπώνεται στα εκατοντάδες εκατομμύρια views και streams των τραγουδιών του, στον "στρατό" από fans που τον λατρεύουν (το περίφημο fan club του, το "Black Hearts Club"), στις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα (όπως ο Machine Gun Kelly, η Halsey, ο KSI, κλπ) και την μεγάλη επιτυχία του στα charts.

Μόλις 24 ετών και έχει ήδη ανεβεί στην πρώτη θέση των Βρετανικών charts με το άλμπουμ του "Weird!" (το 2020), ενώ στην Αμερική έχει ήδη ένα πλατινένιο single ("I Think I’m OKAY" με τον Machine Gun Kelly) και δύο χρυσά (το solo του "Parents" και το "11 Minutes" με την Halsey και τον Travis Barker).

Επίσης, μόλις κέρδισε το 2ο βραβείο του στα MTV Europe Awards (Best Alternative 2021, Best Push 2020), ενώ έχει και ένα βραβειο ΝΜΕ (Best Music Video 2019) και το βραβείο Gamechanger του περιοδικού Attitude.

Όλοι οι "Loners", όλα τα "Psychotic Kids" ετοιμαστείτε: ο Yungblud θα ανέβει στη σκηνή του EJEKT Festival 2022 στις 29 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2022 θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ZONE B 58 ευρώ
ZONE A 110 ευρώ
VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: Ejekt.gr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET