Ξανά μαζί οι System Of A Down;

13/01/2010 @ 10:16
Σύμφωνα με δηλώσεις του Shavo Odadjia, μπασίστα των System Of A Down, υπάρχει πιθανότητα να δούμε το συγκρότημα και πάλι μαζί μέσα στο τρέχον έτος.



Ένα μήνυμα του Odadjia στο Twitter, http://twitter.com/officialshavo, ήρθε να ταράξει τα νερά των πολυάριθμων οπαδών τους σχήματος: "Are u guys ready for System???".

Φήμες για επανένωση των System Of A Down κυκλοφόρησαν αρκετές φορές από τη στιγμή που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, το 2006. Ο frontman του group, Serj Tankian, προχώρησε σε solo καριέρα, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο τρία από τα μέλη της μπάντας συνόδευσαν τους Deftones επί σκηνής, σε μια συναυλία βοήθειας στον μπασίστα τους, Chi Cheng, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.

Σημειώνουμε βέβαια πως το γεγονός ότι η είδηση προέρχεται από Twitter update επιτρέπει περιθώρια αμφιβολίας αναφορικά με την εγκυρότητα της, παρ' όλα αυτά ελπίζουμε το πολυπόθητο αυτό reunion να πραγματοποιηθεί και να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να απολαύσουμε -ξανά;- μία από τις μεγαλύτερες σύγχρονες μπάντες και στον τόπο μας.
  • SHARE
  • TWEET