Αρκούδα στο σπίτι του David Coverdale

Έφαγε, έχεσε, πήρε μια λάμπα-αντίκα κι έφυγε (!)

03/07/2014 @ 10:49
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια μαύρη αρκούδα εισέβαλλε στο σπίτι που έχει ο τραγουδιστής των Whitesnake στη λίμνη Tahoe.

Ο David Coverdale, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι τότε, αντιμετώπισε με δυσκολία τον ανεπιθύμητο επισκέπτη.

«Πρέπει να ζύγιζε 150-200 κιλά», δήλωσε στο Classic Rock ο David Coverdale. «Άνοιξε το ψυγείο, έφαγε όσο μπορούσε κι έπειτα έχεσε πραγματικά πάρα πολύ! Ανέβηκα πάνω και την διέκοψα. Άρχισα να φωνάζω σαν τρελός, είχα ξελαρυγγιαστεί. Δόξα τω θεώ, θυμόταν από πού είχε μπει.»

«Αμέσως, κοίταξα τριγύρω στην ακαταστασία που είχε δημιουργηθεί και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς κατάφερε να μπει. Τότε, η αρκούδα κατευθύνθηκε προς κάτι συρόμενες πόρτες που αφήνουμε ανοικτές όταν έχει ζέστη. Τις ανοίγουμε μόνο καμιά δεκαπενταριά εκατοστά και έχουμε ειδικούς πύρους για αρκούδες, που καθιστούν αδύνατο για οποιονδήποτε ή οτιδήποτε να τις ανοίξει. Όμως, είδα με τα ίδια μου τα μάτια αυτό το πλάσμα να σηκώνεται στα δυο του πόδια και να σπρώχνει τον εαυτό του από την χαραμάδα μέχρι που βγήκε έξω. Μάλιστα, πήρε μαζί του και μία λάμπα-αντίκα από τα Tiffany's καθώς διέφυγε. Μου είχε κοπεί η χολή.»
  • SHARE
  • TWEET