Οι Whitesnake διακόπτουν την περιοδεία τους στην Ευρώπη

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο David Coverdale

02/07/2022 @ 12:54

Σε συνέχεια ακυρώσεων προγραμματισμένων συναυλιών τους τις προηγούμενες ημέρες για λόγους υγείας, οι Whitesnake γνωστοποίησαν επισήμως ότι διακόπτεται το ευρωπαϊκό σκέλος της επονομαζόμενης 2022 Farewell Tour.

Ως εκ τούτου, το συγκρότημα δεν θα επιστρέψει όπως αναμενόταν στην χώρα μας για μία συναυλία, που είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο David Coverdale έχει αναλυτικά ως εξής:

Έκτακτο! Επίσημη ανακοίνωση από τους Whitesnake!

Με βαθύτατη λύπη πρέπει να ανακοινώσω ότι λόγω των συνεχιζόμενων προκλήσεων για την υγεία μας, των εντολών των γιατρών και της ανησυχίας μας για την υγεία και την ασφάλεια όλων, οι Whitesnake αδυνατούν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους.

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους καταπληκτικούς οπαδούς των Whitesnake που ανυπομονούσαν για τα υπόλοιπες προγραμματισμένες εμφανίσεις αυτής της περιοδείας, σε όλο το προσωπικό των Whitesnake και της περιοδείας που εργάστηκε τόσο σκληρά για να πραγματοποιηθούν αυτές τις συναυλίες, και σε όλους τους οι διοργανωτές και λοιπούς επαγγελματίες που βοήθησαν στην οργάνωση της περιοδείας...

Σας εκτιμώ και σας αγαπώ όλους!

David Coverdale

  • SHARE
  • TWEET