«Έφυγε» η πρωταγωνίστρια του "Here I Go Again" των Whitesnake

Η Julie Kitaen υπήρξε για ένα διάστημα σύζυγος του David Coverdale

10/05/2021 @ 09:49

Η ηθοποιός Julie E. "Tawny" Kitaen, η οποία έγινε γνωστή από την παρουσία της στο video-clip των Whitesnake "Here I Go Again", έφυγε από την ζωή.

Η οικογένεια της Tawny επιβεβαίωσε με την παρακάτω δήλωση της τον θάνατο της:«Είμαστε συντετριμμένοι και λυπημένοι που ανακοινώνουμε τον θάνατο της μητέρας μας. Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους οπαδούς της και τους φίλους της, που της έδειχναν πάντα την αγάπη τους και την υποστήριξή τους. Της δίνατε ζωή κάθε μέρα. Μας λείπει και την αγαπάμε και ξέρουμε ότι η κληρονομιά της θα ζεί για πάντα».

Κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του ομώνυμου δίσκου των Whitesnake, ο David Coverdale ξεκίνησε να βγαίνει με την Kitaen, η οποία είχε πρόσφατα παίξει δίπλα στον Tom Hanks στην ταινία "Bachelor Party". Η Kitaen σύντομα βρέθηκε να εμφανίζεται σε αρκετά video-clip της μπάντας, όπως τα "Here I Go Again", "Is This Love" και "Still Of The Night". Η σκηνή της Kitaen πάνω στην Jaguar στο "Here I Go Again" έχει χαρακτηριστεί μια από τις πιο θρυλικές και σέξι στιγμές σε video-clip.

Οι Coverdale και Kitaen παντρεύτηκαν το 1989, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις δύο χρόνια. Η Kitaen είχε στο παρελθόν εμφανιστεί στο "Back For More" των RATT.

«Μόλις ξύπνησα με πολύ δυσάρεστα και αναπάντεχα νέα. Περιμένω την επιβεβαίωση, αλλά αν είναι αλήθεια, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στα παιδιά της, την οικογένεια της, τους φίλους και τους οπαδούς της» έγραψε σε tweet ο Coverdale.

  • SHARE
  • TWEET