Αλλαγή χώρου για τη συναυλία του Richard Hawley στην Αθήνα

02/02/2010 @ 20:30
Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Richard Hawley στην Αθήνα άλλαξε χώρο: θα γίνει στο Fuzz (Πατριαρχου Ιωακειμ 1 - Πειραιώς & Χαμοστερνας).



To Fuzz θα διαμορφωθεί ειδικά για την συναυλία, με θέσεις καθήμενων και ορθίων.

Τα εισιτήρια που αναγράφουν ως χώρο συναυλίας το ΠΟΛΙΣ ισχύουν κανονικά.

Τη συναυλία της Αθήνας ανοίγει ο εξαιρετικός Lumiere Brother.
Ώρα προσέλευσης: 21.00

Η προπώληση των εισιτηρίων των δύο εμφανίσεων του Richard Hawley σε Θεσσαλονίκη (19/02) και Αθήνα (20/02) συνεχίζεται κανονικά στα Public, Tickethouse και www.i-ticket.gr



Richard Hawley
για πρώτη φορά στην Ελλάδα

19/02/2010 - Θεσσαλονίκη (Ράδιο ΣΙΤΥ)
20/02/2010 - Αθήνα (Fuzz - αλλαγή χώρου)

support συναυλίας Αθηνας: Lumiere Brother

Αν χρειάζονται συστάσεις, o Richard Hawley είναι από τους σημαντικότερους σύγχρονους βρετανούς τραγουδοποιούς, κορυφαίος κιθαρίστας και ο πλέον χαρακτηριστικός crooner της εποχής. Από τους λίγους καλλιτέχνες που συνεχίζουν την παράδοση των μεγάλων rock n roll μελωδών, δημιουργεί τον δικό του ήχο, μέσα από πλούσιες ενορχηστρώσεις και την αφοπλιστικά ειλικρινή ερμηνεία του.

Αρχικά τον γνωρίσαμε ως κιθαρίστα σε σπουδαίες μπάντες όπως οι Pulp (με τους οποίους ήρθε στη χώρα μας) και οι Longpigs (που είχαν αρκετά hits στα μέσα των 90s). Προερχόμενος από οικογένεια μουσικών και ασχολούμενος ο ίδιος επαγγελματικά με την μουσική από την ηλικία των 14 ετών,  ο Richard Hawley δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο εκεί. Παράλληλα λοιπόν με τις συμμετοχές του σε δίσκους και συναυλίες σπουδαίων ονομάτων (Nancy Sinatra, Jarvis Cocker, Robbie Williams κ.α) αποφάσισε να ακολουθήσει μια solo καρίερα και δικαιώθηκε.

Έξι albums μετά, έχει καταξιωθεί από το διεθνές κοινό, από σπουδαίους μουσικούς (χαρακτηριστικά ο Alex Turner των Arctic Monkeys- από την ίδια πόλη με τον Hawley το αγαπημένο του Sheffield- όταν πήραν το Mercury Award το 2006, ομολόγησε ό,τι κανονικα΄το βραβείο ανήκει δικαιωματικά στον RICHARD HAWLEY) και τους κριτικούς. Ειδικά τα τρία τελευταία του (Cole’s Corner, Lady’s Bridge, Truelove’s Gutter) τον εδραίωσαν ως μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες φωνές στο χώρο της διαχρονικής rock n roll σκηνής. Η αναγνώριση της επιρροής του στην κουλτούρα της εποχής έφτασε ακόμα και στα mainstream media: το 2006 το διάσημο περιοδικό Arena τον ανακήρυξε “Man of the Year”!

Στις δύο εμφανίσεις του στην Ελλάδα στις 19 και 20 Φεβρουαρίου θα παίξει μεγάλο μέρος από το πρόσφατο album του Truelove’s Gutter, καθώς και τραγούδια από το σύνολο της προσωπικής του δισκογραφία.

Την συναυλία της Αθήνας ανοίγει ο Lumiere Brother σε μια ειδική εμφάνιση, ερμηνεύοντας κομμάτια από τον δίσκο του “Fiction”. Το “Fiction” είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει εδώ και χρόνια από Έλληνα καλλιτέχνη.  

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια που αναγράφουν ως χώρο της συναυλίας της Αθήνας το ΠΟΛΙΣ ισχύουν κανονικά για το Fuzz.

Αθήνα:
Καθήμενοι 40 euros, Όρθιοι 32 euros
σε Public Συντάγματος, Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και www.i-ticket.gr

Θεσσαλονίκη:
Πλατεία (καθήμενοι) και Θεωρεία: 35 ευρώ
A και B Πλατεία: 45 ευρώ

σε Public, Tickethouse (Μητροπόλεως 102) και www.i-ticket.gr

Ώρα Προσέλευσης: 21.00

Πληροφορίες: 210 9611240 (12.00 - 17.00)

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET