Slash, Chad Smith και Post Malone διασκευάζουν Black Sabbath και Alice In Chains

Δείτε τις εκτελέσεις των "War Pigs" και "Rooster"

04/01/2021 @ 11:28

Οι Slash, Chad Smith καθώς και ο Chris Chaney (Jane's Addiction) εμφανίστηκαν ως προσκεκλημένοι στην διαδικτυακή συναυλία του rapper Post Malone την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο καλλιτέχνης, στα πλαίσια του κλεισίματος του "Bud Light Seltzer Sessions Presents: New Years Eve 2021", διασκεύασε με τη συνοδεία των Smith, Chaney και του παραγωγού Andrew Watt, το "Rooster" των Alice In Chains, με τον Slash έπειτα να συμμετέχει και αυτός στην διασκευή του "War Pigs" των Black Sabbath.

Πριν τις διασκευές, ο Post Malone παρουσίασε μερικά δικά του τραγούδια, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εν λόγω εμφανίσεις στον ακόλουθο σύνδεσμο, λίγο μετά το 34:50.

Υπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν ο rapper είχε συνεργαστεί με τον Ozzy Osbourne σε δύο περιστάσεις. Ο Ozzy είχε συμμετάσχει στο "Take What You Want" από το άλμπουμ "Hollywood Bleeding" του Malone, o oποίος ήταν guest στον τελευταίο δίσκο του Οzzy, "Ordinary Man".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός διασκευάζει συνθέσεις κλασικών rock συγκροτημάτων, αφού τον Απρίλιο είχε παρουσιάσει ένα σετ διασκευών σε κομμάτια των Nirvana.

  • SHARE
  • TWEET