Τα τραγούδια της εβδομάδας (01/04/22)

Οι συντάκτες μας επιλέγουν για εσάς τις πιο φρέσκες και ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις

Και αυτήν την Παρασκευή, οι συντάκτες μας αναζήτησαν τα καινούργια τραγούδια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα τα οποία αξίζουν τον χρόνο και την προσοχή σας και σας τα παρουσιάζουν.

Πρόκειται για την ανάρτηση που έχει γίνει το «στέκι» όσων από εσάς αναζητάτε συνεχώς καινούργιες και αξιόλογες προτάσεις.

Όπως πάντα, σε αυτήν τη λίστα δε θα βρείτε βαρετά πράγματα ούτε πληρωμένες επιλογές παρά μόνο ό,τι ταίριαξε στο αισθητήριό μας.

Επίσης, μπορείτε να αναδεικνύετε το δικό σας αγαπημένο από τη λίστα στη σχετική ψηφοφορία παρακάτω.

Στο τελευταίο μας άρθρο είχατε ανακηρύξει νικητές τους Machine Gun Kelly (With Bring Me The Horizon) με το "Maybe"!

Ακούστε την playlist με τις επιλογές μας όσο διαβάζετε το άρθρο!

Εναλλακτικά κάνετε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού που σας ενδιαφέρει.


Gott - The Colour Empty

Gott

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συμπράξεις του επερχόμενου Roadburn αποκαλύφθηκε. Όπως ίσως καταλάβατε από αυτό το άρθρο, μου λείπουν οι Devil's Blood. Η επιστροφή της F. The Mouth Of Satan λοιπόν σε doom/occult rock λημέρια με τέτοια συνέπεια και κορύφωση μόνο να συγκινήσει μπορέι.

Αποστόλης Ζαμπάρας


Hot Water Music - Turn The Dial

Hot Water Music

Με μία απρόσδοκητα όμορφη δισκογραφική επιστροφή οι Hot Water Music - με τον νεανία Chris Cresswell των Flatliners πλέον σαν επίσημο μέλος - κυκλοφόρησαν μία συλλογή όλο όμορφιες, και τούτο το συγκεκριμένο (στο οποίο τραγουδά ο νεανίας), φέρνει κάτι σε Coheed and Cambria meets πανκ γερόλυκο και είναι λουκούμι.

Ιάσονας Τσιμπλάκος


Keep Shelly In Athens - Among Wolves

Keep Shelly In Athens

Η σειρά των μηνιαίων singles που ξεκίνησε με τις αφιερώσεις στη Νέα Κυψέλη και τον Γιάννη (ένας είναι ο Γιάννης) φτάνει στην πέπμτη προσθήκη της. Το beat χτυπάει τοσο κέντρο που μπορεί να σε παρασύρει χωρίς να το καταλάβεις.

Αντώνης Μαρίνης


King Gizzard & The Lizard Wizard - Magenta Mountain

King Gizzard & The Lizard Wizard

Μία ανακοίνωση δίσκου με δεκαοχτάλεπτο ψυχεδελικό πανικό για πρώτο δείγμα. Ένα υστερικό τζαμάρισμα με τους Tropical Fuck Storm. Μία επιπλέον ανακοίνωση νέου άλμπουμ συνοδεία ελληνικής σημαίας. Ένα σούπερ πιασάρικο τραγούδι για σβήσιμο. Ένας τυπικός μήνας στη ζωή των Gizz.

Αντώνης Μαρίνης


Red Hot Chili Peppers - The Heavy Wing

Red Hot Chili Peppers

Κάποιος να φέρει τα μεσουλιντ για τη μέση του Frusciante που κουβαλάει στις πλάτες του όλο το δίσκο. Το "Unlimited Love" βέβαια θέλει ακόμα χρόνο να αποκρυπτογραφηθεί, αλλά τούτο το διαμάντι σε πιάνει από τη μάπα από την πρώτη ακρόαση. Γιάννης για πάντα.

Ιάσονας Τσιμπλάκος


Rumours - That Glimmer Of Freedom That People Call Death

Rumours

Μερικές φορές με πιάνει μια ανάγκη να ακούσω rock, σκοτεινό, ολίγον τι αποκρυφιστικό. Αυτοί εδώ οι πρωτοεμφανιζόμενοι Γερμανοί δίχως να ανακατέψουν ιδιαίτερα την τράπουλα είναι ικανοί να σε ψαρώσουν με την ευθύτητά και την κρυφή μελωδικότητά τους.

Αποστόλης Ζαμπάρας


The Warning - Money

The Warning

Οι τρεις Villareal έχουν βρει τη μαγική συνταγή των hooks και συνεχίζουν από εκεί που άφησαν στο "Mayday". Το οπτικό από τη συναυλία στο πλευρό των Foos λίγες βδομάδες πίσω προσθέτει ένα πικρό κερασάκι.

Αποστόλης Ζαμπάρας


Watain - We Remain

Watain

Watain, Devil's Blood, In Solitude. Με αυτά τα επιμέρους, το αποτέλεσμα αναμενόταν απόκοσμο. Οι blacksters επισκέφθονται εκ νέου έναν τελετουργικό και ατμοσφαιρικό δρόμο, δείχνοντας μια θέληση για διαφοροποποίηση. Η φωνή της Farida δε, υπενθυμίζει πως τα νερά του Ain ποτέ δεν στέρεψαν.

Αποστόλης Ζαμπάρας

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Ψηφίστε το δικό σας αγαπημένο Rocking τραγούδι της εβδομάδας (28/03-03/04/22)
Red Hot Chili Peppers - The Heavy Wing
25.93%
Keep Shelly In Athens - Among Wolves
22.22%
King Gizzard & The Lizard Wizard - Magenta Mountain
18.52%
The Warning - Money
11.11%
Hot Water Music - Turn The Dial
7.41%
Watain - We Remain
7.41%
Rumours - That Glimmer Of Freedom That People Call Death
3.7%
Gott - The Colour Empty
3.7%
  • SHARE
  • TWEET