Ολοκληρώθηκε το lineup του φετινού Roadburn Festival

Το φεστιβάλ αποκάλυψε και τις εκδηλώσεις που θα συνοδεύσουν το μουσικό τετραήμερο

29/03/2022 @ 19:38

Το Roadburn Festival, που αναμένεται να διεξαχθεί στο Tilburg της Ολλανδίας στις 21-24 Απριλίου, ολοκλήρωσε τις ανακοινώσεις γύρω από το lineup του με την προσθήκη των τελευταίων ονομάτων.

Στη σύνθεση του φεστιβάλ περιλαμβάνονται σχήματα όπως οι Ulver, Alcest, Solstafir, Russian Circles, Emma Ruth Rundle, Green Lung, Lamp Of Murmur, Mizmor, 40 Watt Sun, Full Of Hell, Lustmord, Karin Park, Kaelan Mikla, Lingua Ignota, Liturgy, Messa, Year Of No Light, και δεκάδες άλλοi, τους οποίους μπορείτε να βρείτε εδώ, όπως και τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια για το τετραήμερο.

Το διευρυμένο φέτος φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και μια αποκλειστική jazz/avant-garde σκηνή, αξιοποιώντας το τοπικό club Paradox, προσέθεσε στο δυναμικό του τους Wiegedood, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ολόκληρο το εκπληκτικό φετινό "There's Always Blood At The End Of The Road", τους Svalbard, με ένα εφ' όλης της ύλης σετ, καθώς και τους Motor!k, Severant, Ordigort.

Επιπρόσθετα, αποκαλύφθηκαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, εκθέσεις και panel που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Στο φεστιβάλ θα λάβουν χώρα εκθέσεις φωτογραφίας από την Valreza Collective και τον William Lacalmontie, καθώς και ένα αφιέρωμα στον Manuel Tinnemans.

Όσον αφορά τα περίφημα panel του Roadburn και τις συζητήσεις που θα διεξαχθούν, το φεστιβάλ ανακοίνωσε, πέραν του προκαθορισμένου Q&A με τους curators Milena Eva και Thomas Sciarone (Gggolddd), υπό την καθοδήγηση των διοργανωτών Becky Laverty και Walter Hoeijmakers τις εξής:

- Η σχέση της σκληρής μουσικής με τις queer κοινότητες, με τη συμμετοχή των Hunter Hunt-Hendrix (Liturgy), K.W Campol (Vile Creature) και Meredith Graves (ex-Perfect Pussy).

- Σχέση νεοκλασικής με σύγχρονη μουσική, με τη συμμετοχή εκ νέου του Hunter Hunt-Hendrix, καθώς και των Lingua Ignota και Jo Quail.

- Επιπτώσεις της παραγωγής βινυλίων και προοπτικές, με τη συμμετοχή των Andreas Kohl (Optimal Media), Erin Lynch (manager) και Asgar Glade (ιδιοκτήτης label).

- Κοινότητα και Συνεργασία, με τη συμμετοχή των A.L.N. (Mizmor), Dylan Walker (Full Of Hell), Emma Ruth Rundle και Ethan Lee McCarthy (Primitive Man).

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις σχετικές εκδηλώσεις εδώ.

Δείτε επίσης:

Ανταπόκριση: Roadburn Redux @ Tilburg, Netherlands, 15-16/04/21

Ανταπόκριση: Roadburn Redux @ Tilburg, Netherlands, 17-18/04/21

  • SHARE
  • TWEET