Rage

Αθήνα @ Κύτταρο

Rage Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Rage
Ημερομηνία Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου
Ώρα έναρξης
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Golden R. Festival

40 χρόνια Rage - Τέσσερις δεκαετίες heavy metal

Αθήνα, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024, Κύτταρο Live Club
Special Guest & Opening Act t.b.a.

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, Eightball Club
Special Guest & Opening Act t.b.a.

Το 1984 ήταν η χρονιά κατά την οποία μπήκε ο θεμέλιος λίθος για την καριέρα ενός συγκροτήματος που εξακολουθεί να είναι ενεργό 40 χρόνια μετά, όπως ήταν την πρώτη μέρα. Μιλάμε φυσικά για τους θρυλικούς Rage, οι οποίοι ξεκίνησαν αρχικά ως Avenger πριν αλλάξουν το όνομά τους. Τώρα, ο Peavy Wagner -ένας από τους βετεράνους της γερμανικής heavy metal σκηνής- και οι άνδρες του γιορτάζουν την 40η επέτειο των Rage με μια εκτενή παγκόσμια περιοδεία. Παίζουν ακόμη και σε χώρες που το συγκρότημα δεν έχει ξαναπάει, παρά τη μακρά καριέρα του.

Οι μαύρες μέρες των περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία έχουν τελειώσει και έτσι ο Peavy Wagner και η μπάντα του, Rage, θα γιορτάσουν την επέτειο του συγκροτήματος με τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο το 2024. Φυσικά θα υπάρξει ένα πολύ ιδιαίτερο live set, μια πραγματική εισβολή στην καριέρα του θρυλικού συγκροτήματος. Εκτός από τα κομμάτια του νέου επετειακού άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2024, οι θαυμαστές παλαιότερων και προηγούμενων άλμπουμ μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα ζήσουν την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία.

Με επικεφαλής τον εμβληματικό frontman τους, οι Rage έχουν περάσει τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες δεκαετίες, παράγοντας μερικά από τα καλύτερα και πιο σεβαστά άλμπουμ στα χρονικά του metal -από το μνημειώδες και πρωτοποριακό "Perfect Man", τα θρυλικά "Trapped!" και "The Missing Link", μέσα από το σκοτεινό - επιθετικό "Black In Mind" και το σαγηνευτικό "End Of All Days", μέχρι την πραγματική πρωτοποριακή δουλειά στο ορχηστρικό άλμπουμ "XIII" και τα κλασικά "Wings Of Rage" ή "Resurrection Day". Το γεγονός ότι, παρά τη μακρά καριέρα τους, το συγκρότημα δεν ανήκει ακόμα στο παρελθόν, αποδεικνύεται κάθε φορά που ο Peavy, ο Jean και ο Lucky κατακτούν τις σκηνές του κόσμου.

Όποιος βιώσει τους RAGE live σίγουρα θα επιβεβαιώσει ένα πράγμα: Τα καλύτερα έρχονται!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET