Οι Mayhem γιορτάζουν τα 40 χρόνια τους στο Golden R. Festival 2024

Έχει ανακοινωθεί ήδη η συμμετοχή των Destruction, Warlord, Varathron, Sorcerer και Flames

08/03/2024 @ 12:30

Οι Mayhem γιορτάζουν τα 40 χρόνια τους στο Golden R. Festival 2024

Έρχονται στην Ελλάδα για μία και μόνη ζωντανή εμφάνιση στο φεστιβάλ που έχει ήδη ανακοινώσει Destruction, Warlord, Varathron, Sorcerer, Flames ενώ αναμένονται δεκάδες ακόμα συγκροτήματα

Γιορτάζοντας τέσσερις δεκαετίες εμβληματικού Black Metal: 
Φεστιβαλικές εμφανίσεις για τα 40 χρόνια των Mayhem.

Οι θρυλικοί Νορβηγοί πρωτοπόροι του black metal, Mayhem, είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν την exclusive ζωντανή τους εμφάνιση στο Golden R. Festival 2024, στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης επετειακής φεστιβαλικής τους περιοδείας για τα 40 χρόνια του συγκροτήματος.

Αυτή η μνημειώδης εμφάνιση έχει ως στόχο να αποτίσει φόρο τιμής στην απαράμιλλη συμβολή του συγκροτήματος στο metal μουσικό ιδίωμα και να τιμήσει τέσσερις δεκαετίες σκοτεινής καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Από την ίδρυση τους το 1983, οι Mayhem έχουν σφυρηλατήσει ένα μονοπάτι ασυμβίβαστου σκοταδιού, σπρώχνοντας τα όρια της ακραίας μουσικής και γοητεύοντας το κοινό σε όλο τον κόσμο με την ωμή ενέργεια των ζωντανών εμφανίσεών τους. Μέσα από έναν μοναδικό συνδυασμό στοιχειωτικών μελωδιών, αμείλικτης επιθετικότητας και ανυποχώρητου πνεύματος, οι Mayhem έχουν εδραιώσει τη θέση τους ως ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα στην ιστορία του black metal.

Τα Mayhem 40th Anniversary Festival Shows υπόσχονται να είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία τόσο για τους παλιούς όσο και για τους νεότερους οπαδούς, με την μπάντα να παρουσιάζει την απαράμιλλη δισκογραφία της καλύπτοντας το σύνολο της καριέρας της και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την διαρκή επιρροή της στη metal σκηνή. Οι παρευρισκόμενοι ας περιμένουν ένα προσεκτικά επιμελημένο setlist με κλασικούς ύμνους καθώς και βαθιές τομές, όλα δοσμένα με την αγριότητα και το πάθος που έχει καθορίσει τις ζωντανές εμφανίσεις των Mayhem.

Το επετειακό αυτό show, θα είναι ένα ανεπανάληπτο γεγονός για όλους τους οπαδούς της ακραίας μουσικής, μια γιορτή της κληρονομιάς του συγκροτήματος που έχει διαμορφώσει την ροή της metal ιστορίας. Ετοιμαστείτε να γίνετε μάρτυρες της αδάμαστης δύναμης και της ηχητικής μανίας που μόνο οι Mayhem μπορούν να προσφέρουν.

MAYHEM is:
Necrobutcher - Bass
Hellhammer - Drums
Attila - Vocals
Teloch - Guitar
Ghul – Guitar

MAYHEM online:
Official Site
YouTube
Instagram
Facebook
Twitter

Το Golden R. Festival 2024 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου στις 29, 30 και 31 Αυγούστου.

Facebook Event

Δελτίο Τύπου

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET