Μέλη των Faith No More, Mastodon, Sepultura, Beastie Boys και Cypress Hill διασκευάζουν Public Enemy

Το "She Watch Channel Zero" είναι γνωστό για την χρήση riff των Slayer ως sample

06/04/2021 @ 12:20

Μέλη των Faith No More, Mastodon, Sepultura, Beastie Boys και Cypress Hill, στα πλαίσια της διαδικτυακής σειράς διασκευών "The Kings Of Quarantine" διασκεύασαν το "She Watch Channel Zero" των Public Enemy.

Το εν λόγω κομμάτι, περιλαμβάνεται, στο εμβληματικό "It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back" (1988) και είναι ιδιαίτερα γνωστό, για την μεταξύ άλλων, αξιοποίηση του riff της γέφυρας του "Angel Of Death" των Slayer.

Για την συγκεκριμένη εκτέλεση, επιστρατεύτηκαν, πέραν των διοργανωτών της σειράς, Kevin Jardine και Jason Rockman, οι Billy Gould και Mike Bordin (Faith No More), Bill Kelliher (Mastodon), Master Mike (Beastie Boys), Sen Dog (Cypress Hill) καθώς και Derrick Green (Sepultura). Επιπρόσθετα, τα μέρη του Flavor Flav ανέλαβε ο visual artist Ron English.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξαιρετική διασκευή εδώ.

Υπενθυμίζεται πως οι Public Enemy επέστρεψαν το 2020 δισκογραφικά και εκ νέου υπό την στέγη της Def Jam με το άλμπουμ "What You Gonna Do When The Grid Goes Down?", στο οποίο συμμετείχαν επίσης και οι Beastie Boys, οι Sepultura επανήλθαν με το ενδιαφέρον "Quadra", ενώ οι Mastodon, προετοιμάζονται για νέο άλμπουμ, έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες τη συλλογή "Medium Rarities".

Δείτε επίσης:

«10»: Κορυφαία πολιτικοποιημένα άλμπουμ

«10»: Rock στιγμές των Cypress Hill

  • SHARE
  • TWEET