Soen

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater: Mylos Area

Soen Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater: Mylos Area
Συγκροτήματα Soen
Ημερομηνία Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater: Mylos Area
Διεύθυνση Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου Από 29 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης more.com, More Physical Spots, 211770000
Διοργανωτής Music Box Productions

Οι Soen θα βρεθούν στο Fuzz Club στην Αθήνα, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024 και στο Principal Club Theater στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024.

Το σουηδικό supergroup δημιουργήθηκε το 2010 από τον πρώην ντράμερ των Opeth, Martin Lopez, τον τραγουδιστή Joel Ekelöf και τον μπασίστα Steve Di Giorgio, γνωστό από τις συνεργασίες του με πολλά metal συγκροτήματα, όπως οι Death, οι Testament και οι Megadeth. Από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, "Cognitive", το 2012, έως και σήμερα, οι Soen έχουν κυκλοφορήσει έξι studio άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το εξαιρετικό "Memorial", που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2023.

Η μουσική τους είναι μελωδική, βαριά και περίπλοκη και συμπαρασύρει τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Τα υπέροχα μουσικά ηχοτοπία που δημιουργούν και η συνέπεια που τους διακρίνει, τους έχουν κατατάξει ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα progressive συγκροτήματα της εποχής μας. Tο μεγάλο ατού των Soen είναι όμως η σύνδεση με το κοινό τους, καθώς τα έντονα συναισθήματα που προκαλούνται στους θεατές προσδίδουν έναν πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Εισιτήρια διατίθενται ήδη από 29 Ευρώ στο More.com.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET