Διαγωνισμός "Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο": Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας των Jim Carrey και Jeff Daniels

To Rocking.gr και η Feelgood Entertainment προσφέρουν σε 10 αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο"

26/11/2014 @ 11:00
Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο", στο Village at the Mall, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:30 (20:00 ώρα προσέλευσης).

Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο"Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο" ("Dumb & Dumber To")

Το ανεπανάληπτο δίδυμο των Jim Carrey ("Eternal Sunshine Of The Spotless Mind", "The Truman Show") και Jeff Daniels ("Good Night, And Good Luck",  "Looper") επιστρέφει -μετά από δύο δεκαετίες- με το σίκουελ του ασύλληπτα αστείου "Ηλίθιος Και Πανηλίθιος" (1994) και καταθέτει το αστείρευτο κωμικό του ταλέντο σε μια εξίσου απολαυστική, ανατρεπτική και ιερόσυλη κωμωδία. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν και πάλι οι αδελφοί Farrelly, το καστ συμπληρώνει η μοιραία Kathleen Turner ("The War Of The Roses"), και η νέα συνάντηση των δύο αστείων κινηματογραφικών φίλων υπόσχεται να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική από την πρώτη.

Σύνοψη:
Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, οι καλόκαρδοι, αν και όχι ιδιαίτερα έξυπνοι, κολλητοί Harry Dunne (Jeff Danniels) και Lloyd Christmas (Jim Carrey) ξανασμίγουν. Όταν ο Harry μαθαίνει ότι έχει μια κόρη κάπου εκεί έξω, προσπαθεί να βγάλει τον Lloyd από την κωματώδη κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει μετά τη χοντρή χυλόπιτα που έφαγε από τη Mary και να τον πείσει να διασχίσουν ολόκληρη τη χώρα, για να την αναζητήσουν. Ο Lloyd εντωμεταξύ είναι και πάλι ερωτευμένος. Μετά από τόσο χρόνια όλα, εκτός από την ηλιθιότητά τους, έχουν αλλάξει. Σε αυτό το ταξίδι θα ξεκινήσουν από ένα ίδρυμα, στο οποίο θα έπρεπε να είναι κανονικά εσώκλειστοι, και θα βρεθούν σε μια σύνοδο κορυφής, όπου έχουν μαζευτεί τα λαμπρότερα μυαλά όλου του κόσμου.

Διάρκεια: 110'

4 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Trailer: Youtube | DailyMotionΤο Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο", στο Village at the Mall, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 20:30 (20:00 ώρα προσέλευσης).

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Ηλίθιος Και Πανηλίθιος Δίο"
  • SHARE
  • TWEET