Death Before Dishonor, Backfire, Black Mamba

Αθήνα @ Arch Club

Death Before Dishonor, Backfire, Black Mamba Αθήνα @ Arch Club
Συγκροτήματα Death Before Dishonor, Backfire, Black Mamba
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Arch Club
Διεύθυνση Ελασιδών 6, Γκάζι
Τηλέφωνο 6983 803547
Τιμή εισιτηρίου 22 e / 25 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης more.com, Rhythm Records, Full Moon
Διοργανωτής Hardtimes Athens, TMR Entertainment

Death Before Dishonor

Ξεχάστε όσα νομίζετε ότι γνωρίζετε για το Boston Hardcore.  Πέρα από το στερεότυπο των «beatdowns», το απλοϊκό riffage, και τα συνηθισμένα mosh pits, οι Death Before Dishonor (DBD) είναι ένα από τα πιο σκληρά δουλεμένα συγκροτήματα στο χώρο του Hardcore. Επηρεασμένοι από καλλιτέχνες όπως Blood for Blood, Madball, Agnostic Front, SSD, Suicidal Tendencies, Pennywise, Death Threat, καταφέρνουν να συνδυάσουν το μουσικό τσαμπουκά με την singalong μελωδία.
Οι αρχικές τους κυκλοφορίες ήταν στην Spook City Records (2002-2004), ενώ στην συνέχεια, το συγκρότημα υπέγραψε με την Bridge Nine Records το 2005. Οι Death Before Dishonor ξεπερνούν τις ασφαλείς hardcore φόρμουλες τόσο σε τραγούδια όσο και σε περιεχόμενο, ενώ διατηρούν τις South Boston ρίζες τους. Ο ήχος τους βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο πιο σκληρό punk των Rancid, τους ύμνους της εργατικής τάξης των συναδέλφων Βοστωνέζων Dropkick Murphys, και την hardcore επιθετικότητα των Hatebreed. Αυτός είναι ο ήχος μιας αληθινής μπάντας Hardcore μπάντας της Βοστώνης του σήμερα.
Μετά από 20 και πλέον χρόνια, οι Death Before Dishonor έχουν αφήσει λίγο από τον κόσμο αχαρτογράφητο, παίζοντας σε live shows και σε festivals σ’όλη τη Βόρεια Αμερική, τον Καναδά, την Κεντρική Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή.
https://www.facebook.com/deathbeforedishonorhc 


Backfire
Kαταιγισμός απο riffs και breakdowns που κόβουν την ανάσα σε συνδυασμό με τις πιο vicious κραυγές που έχετε ακούσει είναι αυτό που συνέθεσε το πιο εκρηκτικό Hardcore συγκρότημα της Ολλανδίας, τους Backfire. Για χρόνια οι Backfire βοήθησαν να κρατηθεί ζωντανή η ευρωπαϊκή hardcore σκηνή. Πολλές φορές έχουν αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο σημαίνοντα old school hardcore συγκροτήματα στην Ευρώπη. Με τα χρόνια οι Backfire έγιναν θρύλοι μένοντας πιστοί στη σκηνή και στα δικά τους πρότυπα. Δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βρίσκει κάποιος ένα ευρωπαϊκό hardcore συγκρότημα που να είναι «συνομήλικο» με τους Backfire, έχοντας 30 χρόνια ιστορίας στο ενεργητικό του και το οποίο να  συνεχίζει να παίζει ακόμα μουσική με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα όπως όταν πρωτοξεκίνησε. Το συγκρότημα έχει πει επανειλημμένα ότι είναι η μουσική που τους κρατά δεμένους. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες κράτησαν το πνεύμα του Hardcore ζωντανό συνεχίζοντας να βγάζουν μερικά από τα καλύτερα hardcore τραγούδια. STILL DEDICATED!!!
https://www.facebook.com/Backfire.Mtown 

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, τα δύο αυτά ιστορικά συγκροτήματα θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα, σε ένα μοναδικό live στην σκηνή του ARCH CLUB. 
Μαζί τους το πολύ δυνατό NY-style hardcore σχήμα των BLACK MAMBA.

Οι Black Mamba είναι μια hardcore punk μπάντα από την Αθήνα.
Δημιουργήθηκε από 5 φίλους με σκοπό να εκφράσουν τον Σεβασμό, την Ισότητα, την ελευθερία και τις αντιρατσιστικές τους απόψεις.
Με σεβασμό στις ρίζες της παγκόσμιας Hardcore κοινότητας, οι Black Mamba συνδυάζουν το πάθος τους για το Basket, το Hip Hop
και την Hardcore Punk μουσική.

Επηρεασμένοι από τους αυθεντικούς του είδους ανά τον κόσμο, παίζουν γκρουβάτα με σκληρό ήχο και καθαρά φωνητικά με αποτέλεσμα ο ήχος τους να είναι και η ταυτότητά τους.

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2017 και το πρώτο digital άλμπουμ με όνομα ''Spit It Out'' κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018.
Η κυκλοφορία ''Spit It Out'' είναι διαθέσιμη Online για ελεύθερο download
κατευθείαν από την επίσημη σελίδα τους στο '' https://blackmamba.bandcamp.com/releases ''
BandCamp
Facebook
YouTube
Instagram
 

Εισιτήρια προπωλούνται στο more.com
Εισιτήρια hard copies θα είναι διαθέσιμα στην τιμή των 22e (προπώληση) και 25e (ταμείο). 

Σημεία προπώλησης:

Rhythm Records, Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια

Full Moon, Θεμιστοκλέους 42, Εξάρχεια

Full Moon, Νορμανού 7, Μοναστηράκ

  • SHARE
  • TWEET