Rock N' Roll Πανηγύρι: Blues Bash, Ρίζες

Δάφνες Αιγίου @ Τα 5 Πλατάνια

Rock N' Roll Πανηγύρι: Blues Bash, Ρίζες Δάφνες Αιγίου @ Τα 5 Πλατάνια
Συγκροτήματα Rock N' Roll Πανηγύρι: Blues Bash, Ρίζες
Ημερομηνία
Πόλη Δάφνες Αιγίου
Χώρος Τα 5 Πλατάνια
Διεύθυνση Δάφνες Αιγίου
Τηλέφωνο 2691 095275
Τιμή εισιτηρίου Δωρεάν
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ROCK N' ROLL πανηγύρι (vol 7!) στις Δάφνες , Σαββατο 5 Αυγούστου ,κάτω απο τα 5 πλατάνια μας , με άφθονη μπύρα , ποτά και σουβλάκια , και είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!!! 

BLUES BASH k' RIZES θα είναι μαζί μας για το μεγαλύτερο ροκ live στο Αίγιο !!

Οι Blues Bash ξεκίνησαν να παίζουν μαζί σαν σχήμα το 2014 περίπου και το αρχικό line up περιελάμβανε τους Σπύρο Μπάρλα αρμόνικα, Σταυρο Παναγιωτόπουλο ηλ.κιθάρα, Νικο Ζαρκαλή ηλ.μπάσο και Μακη Φεγγούλη τύμπανα. Ρεπερτόριο απο τα folk blues και field hollers μεχρι τα down home Delta και τα ηλεκτρικά του Chicago χωρίς να παραβλέπονται και οι περιοχές του Texas, Memphis, Kansas και Νew Orleans. Μετά απο ανακατατάξεις και ανασυνθέσεις το σχήμα σήμερα έχει καταλήξει στην εξής σύνθεση:Εκτός των Μπάρλα και Παναγιωτόπουλου που παραμένουν σταθερά έχουν προστεθεί οι Sakis Gallo ηλ. κιθάρα και slide, Stylianos Gabriel τύμπανα και Alexis Machette ηλ.μπάσο.
Οι Blues Bash παραμένουν αυτό που λέει και το ονομά τους ενα blues χτύπημα φιλικό στην πλάτη.

Οι ΡίΖΕΣ είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που κινείται στο Ελληνικό ROCK . Στο ενεργητικό του έχει ένα CD που κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο «ένα», στο οποίο περιέχονται 12 τραγούδια. Ένα δεύτερο CD είναι σκαριά.
Στις Δάφνες Αιγίου , θα παίξουν για δεύτερη φορά μετά την περσινή τους εμφάνιση και πάλι εκεί .
Το σχήμα ροκάρει έντονα πλέον με την δυναμικές κιθάρες, αλλά είναι στο DNA του γκρουπ να ρίχνει ταχύτητες και να φτιάχνει ατμόσφαιρες...
Στο youtube υπάρχουν 8 τραγούδια σε video clips από το πρώτο CD, τα «Το Τραγούδι της Γης», «Ξέχασέ με», «Το Σκάω», «Καμένο Χώμα», «Βραχυκύκλωμα», «Αιθιοπία», «Φεγγαροπαρμένη», και «Περιμένω να έρθεις» , «Η Άλλη Μεριά» .
Οι ΡίΖΕΣ αποτελούνται από τους :
· Δημήτρη Φωτόπουλο – μπάσο, φωνή
· Μάκη Σιδεράκη – φωνή, κιθάρα, μουσική, στίχους
· Πάνο Τσαλαγιώργο – κιθάρα, φωνή
· Βασίλη Μεσσάρη - τύμπανα .

  • SHARE
  • TWEET