Jake Bugg, Royal Arch

Αθήνα @ Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Jake Bugg, Royal Arch Αθήνα @ Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Συγκροτήματα Jake Bugg, Royal Arch
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
Διεύθυνση Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 13,16 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's, Public.gr
Διοργανωτής

16.04.2022

ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΥ, ΓΚΑΖΙ

To Jameson Connects Athens παρουσιάζει

JAKE BUGG

special guests: ROYAL ARCH

O Jake Bugg για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

To Jameson Connects Athens παρουσιάζει τον Jake Bugg στην πρώτη του συναυλία στη χώρα μας, το Σάββατο 14 Απριλίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Βρετανούς καλλιτέχνες της πρόσφατης δεκαετίας, ο Jake Bugg έκανε την θριαμβευτικη είσοδό του στα μουσικά δρώμενα σε ηλικία 17 ετών με το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του το 2012, το οποίο πήγε κατευθείαν στο νο1 των βρετανικών charts και έγινε διπλά πλατινένιο. O νεαρός Jake με την όμορφη, καθαρή φωνή και τραγούδια όπως τα “Ligthning Bolt”, “Two Fingers” και “Broken”, ξεχώρισε αμέσως ως ανανεωτής και συνεχιστής της μεγάλης παράδοσης των folk/rock τραγουδοποιών από το “νησί”.

Όντας περιζήτητος και μη θέλοντας να επαναπαυθεί στις δάφνες του τίτλου του wonderkid της Βρετανικής μουσικής, για τα επόμενα βήματά του συνεργάστηκε με ονόματα – τοτέμ της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας: στον δεύτερο δίσκο του “Shangri La” την παραγωγή ανέλαβε ο “πολύς” Rick Rubin, ενώ στο “Hearts That Strain” ο Dan Auerbach των Black Keys.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαρκούς καλλιτεχνικής αναζήτησης είναι μια σειρά από 5 δίσκους που καλύπτουν ένα ευρύ ηχητικό φάσμα, από το blues-rock ως την americana και από το indie στην ποιοτική pop των 60ς. Το ότι και οι 5 δίσκοι έχουν μπει στο τοπ10 των charts της Μεγ. Βρετανίας, τα τραγούδια του συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια views και έχει κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία (NME Award, Q Award, κλπ), δικαιώνουν την πορεία και τις επιλογές του Jake Bugg.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
13 - 16 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

  • SHARE
  • TWEET