Kenny Freq, ΜΑΣ

Αθήνα @ Tiki Athens

Kenny Freq, ΜΑΣ Αθήνα @ Tiki Athens
Συγκροτήματα Kenny Freq, ΜΑΣ
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tiki Athens
Διεύθυνση Φαλήρου 15 - Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο 210 9236908
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Live

KENNY FREQ
+
ΜΑΣ  

TIKI BAR ATHENS
(Φαλήρου 15 - Αθήνα - Ακρόπολη)

Εναρξη: 21.00
Είσοδος: 5 euros

Οι KENNY FREQ παρουσιάζουν ζωντανά το δευτέρο τους album, OST : 17-18 THE HALL, μαζί με τους νεοσύστατους ΜΑΣ, στη σκηνή του TIKI BAR ATHENS, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

KENNY FREQ

To OST : 17-18 THE HALL είναι το νέο (δεύτερο) album των KENNY FREQ που μόλις κυκλοφόρησε. 

Είναι διαθέσιμο μόνο σε ψηφιακή μορφή από τη σελίδα: kennyfreq.bandcamp.com

Σ'αυτή τη δουλειά οι KENNY FREQ έχουν μια διάθεση για 70s pop "μεγαλείο", αλλά δεν ξεχνούν την indie απλότητα και αμεσότητα των 90s. Στην παραγωγή είναι ο Ottomo (Νίκος Αγγλούπας), και πάντα υπάρχει η σημαντική παρουσία του Κωνσταντίνου Συνοδινού στην ενορχήστρωση και τα πλήκτρα, και από τα τέλη του 2018, ξεκίνησε η συνεργασία με τον drummer Stef Kobi. Ο "πυρήνας" των Kenny Freq είναι ο Ted Sourvinos και ο Theo Pap.

Ζουν στην Αθήνα και είναι δραστήριοι στην εγχώρια σκηνή από το 2014. Έχουν κυκλοφορήσει ένα ακόμα album (15-16: The Pleasure Garden, 2017), το οποίο απέσπασε πολύ καλά σχόλια και κριτικές.

facebook.com/kennyfreqcentral

kennyfreq.bandcamp.com/

ΜΑΣ

Μέλη των Γκομπιντίμπου, Παρανυχίδων και Feedbacking the Grass (στα 80s) και στα ύστερα χρόνια των Bad Mathematics, Κοψωκέφαλων και Τρυπανόσωμα, οι τρεις άνθρωποι που αποτελούν τους ΜΑΣ έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα σε κοντέρ που μετρούν ώρες στούντιο και σκηνής.

Το να συνευρεθούν κάτω από το ίδιο όνομα μπάντας ήρθε ως επιστέγασμα γνωριμίας χρόνων αλλά και (πολυεπίπεδης) συνεργασίας σε προηγούμενα έτη.
Οι ΜΑΣ ως τρίο δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοσχεδιασμού που χρωστάει τόσο στο art rock των τελών της δεκαετίας του 60 όσο και στην γερμανική έκφανση του στις αρχές τις επομένης δεκαετίας.

Η πρώτη τους studio ηχογράφηση με τίτλο Σκεπτικισμός και Ζωώδης Πίστη κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2020 από την A Man out of A Man.

  • SHARE
  • TWEET