Villagers Of Ioannina City

Αθήνα @ Γήπεδο Tae Kwon Do

Villagers Of Ioannina City Αθήνα @ Γήπεδο Tae Kwon Do
Συγκροτήματα Villagers Of Ioannina City
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Γήπεδο Tae Kwon Do
Διεύθυνση Φάληρο
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 13 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης highpriority.gr, ticketmaster.gr, Public, Reload Stores
Διοργανωτής

Villagers of Ioannina City 

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Κλειστό Φαλήρου - Tae Kwon Do

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, οι Villagers of Ioannina City, έρχονται στην Αθήνα, για μία ακόμη μεγαλειώδη ζωντανή εμφάνιση στο Κλειστό Φαλήρου - Tae Kwon Do.

Οι VIC δεν δίστασαν από την πρώτη στιγμή να συνδυάσουν με τρόπο εμπνευσμένο, αλλά και πρωτότυπο, τους παραδοσιακούς ήχους του τόπου τους με τις -εξίσου παραδοσιακές- ροκ επιρροές τους, καταλήγοντας σε ένα εξατομικευμένο όσο και εκκεντρικό ηχητικό μείγμα που διαδόθηκε σχεδόν... μολυσματικά στους κύκλους των μουσικόφιλων και πλέον φέρει τις προϋποθέσεις για να γίνει το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς ακροατών, υπεράνω μουσικών προτιμήσεων.

Το φετινό, δεύτερο σε σειρά full length album “Age of Aquarius” έχει ήδη εκπλήξει και εντυπωσιάσει, ακόμη και τον πιο ιδιότροπο ακροατή, καταφέροντας να χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα από τα ποιοτικότερα albums στην ιστορία της εγχώριας rock μουσικής! Με την ψυχεδέλεια να έχει πάρει τα ηνία, με αγγλόφωνο πλέον στίχο και με προσθήκη πληκτροφόρων (πλην των παραδοσιακών πνευστών που δεν σταματούν κι εδώ να δείχνουν τον δρόμο), οι VIC δείχνουν στο τελευταίο τους πόνημα έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο καλλιτεχνικό τους άλμα. Η προσθήκη τους στο roster της παγκοσμίου κλάσης rock/metal δισκογραφικής εταιρείας Napalm Records έρχεται απλά να επισφραγίσει τα παραπάνω και να ανοίξει έναν νέο κύκλο για την μπάντα από τα Ιωάννινα, με τον στόχο της παγκόσμιας καταξίωσης πλέον να φαντάζει κάτι παραπάνω από εφικτός.

Η ώρα έχει φτάσει! Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν με το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό τους show, κουβαλώντας στις αποσκευές τους όλα εκείνα τα συστατικά που τους καταξίωσαν στις συνειδήσεις μας. Με τα τραγούδια του “Age of Aquarius”, αλλά και παλαιότερα, από εκείνα που τραγουδήσαμε φωναχτά στις συναυλίες τους με τα χέρια υψωμένα στον αέρα, υπόσχονται μια ακόμη βραδιά γεμάτη ένταση και ηλεκτρισμό, που θα  εμπνεύσει και θα προβληματίσει.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποτελέσετε μέρος μιας αξέχαστης συναυλιακής εμπειρίας!

Χρήσιμα links
vicband.bandcamp.com/
facebook.com/villagersofioanninacity/
youtube.com/user/VICband2010

Πληροφορίες

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€

Σημεία προπώλησης
highpriority.gr
ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster 2108938111
Δίκτυο καταστημάτων Public
*Για αγορές μέσω Internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικό σημείο προπώλησης
Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103801464
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

  • SHARE
  • TWEET