Τρύφων Λάζος

Aθήνα @ 6 D.O.G.S

Συγκροτήματα Τρύφων Λάζος
Ημερομηνία
Πόλη Aθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου @ Six Dogs

Τρύφων Λάζος Live Παρουσίαση άλμπουμ "Αναφορά"

+ guest act Χρήστος Αλεξόπουλος solo piano/tapes performance

Σε ένα νεραϊδόσπιτο πίσω από την λίμνη του Chorlton Waterpark στο Μάντσεστερ, εκεί έγραψε ο Τρύφων Λάζος τα  τραγούδια του ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο Αναφορά .

Πίσω πλέον στην Ελλάδα o Τρύφων Λάζος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, έχοντας στις αποσκευές του την πολύτιμη εμπειρία που αποκόμισε από τις πάμπολλες εμφανίσεις του με τους Old House Playground σε blues bars της Αγγλίας  καθώς και σε Ισπανία, Γαλλία.

Παρουσιάζει  τα πρώτα τραγούδια του με ελληνικό στίχο, για πρώτη φορά με full band, στο Six Dogs,την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Εκτός από τον Τρύφωνα Λάζο (φωνή, κιθάρα) το σχήμα αποτελείται από τους μουσικούς:

Lowell Killen (Puressence) - ακουστική κιθάρα

Γιώργος Χειμώνας - τζουράς, κρουστά

Αντρέας Βενετάντες - τύμπανα, κρουστά

Greggy K (Echo Train) - μπάσο

Τη βραδιά θα ανοίξει ως Guest act ο Χρήστος Αλεξόπουλος σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες solo εμφανίσεις του με ένα  piano/tapes performance. Αφορμή για αυτήν την εμφάνιση η συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ του "Η Άλλη Πλευρά".

Είσοδος 6 ευρώ

Doors open: 21.00

Six Dogs: Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα, ΤΚ 105 51

sixdogs.gr

Τα τραγούδια του Λάζου εύκολα τα αγαπάς και τα κρατάς κοντά σου. - Μαρία Μαρκουλή, It’s My Blender

O Τρύφων χαρακτηρίζεται από μια μεστή και καλλιεργημένη φωνή, που σίγουρα μπορεί να ξεχωρίσει ανάμεσα στη νέα γενιά δημιουργών. - Γιάννης Κουρεμένος, Mixgrill.gr

Η ματιά του δεν σκαλώνει σε τετριμμένα θέματα και εκφράσεις, ούτε αναλώνεται αποκλειστικά στην ομφαλοσκόπηση. Αντιθέτως, έχει ανοιχτά τα μάτια και τα αφτιά του στο κοινωνικό και στο πολιτικό. - Μιχάλης Τσαντίλας, Avopolis.gr

You Tube links: ΆγκυραΦευγιό

Soundcloud link: Πλάση

Treefon Lazos LinksFacebook

  • SHARE
  • TWEET