Sons Of Apollo, Parthian Shot

Αθήνα @ Fuzz Club

Sons Of Apollo, Parthian Shot Αθήνα @ Fuzz Club
Συγκροτήματα Sons Of Apollo, Parthian Shot
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Fuzz Club
Διεύθυνση Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Πειραιώς και Χαμοστέρνας
Τηλέφωνο 210-3450817
Τιμή εισιτηρίου 35 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης, Viva Kiosks (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), αθηνόραμα.gr
Διοργανωτής

SONS OF APOLLO

LIVE IN ATHENS!

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

FUZZ LIVE MUSIC CLUB

Opening Act: PARTHIAN SHOT

Sons Of Apollo

Οι σύγχρονοι Θεοί της Μουσικής

Ένα πραγματικό supergroup, αποτελούμενο από μέλη των Dream Theater, Mr. Big, Guns ‘n’ Roses και Journey, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Mike Portnoy (Dream Theater, Avenged Sevenfold, Metal Allegiance, The Winery Dogs)
Derek Sherinian (Dream Theater, Black Country Communion)
Ron ”Bumblefoot” Thal (Guns n Roses)
Billy Sheehan (Mr Big, Steve Vai, Talas)
Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen, Soto, Talisman, W.E.T., Journey)

Aυτοί είναι οι Sons of Apollo, και θα βρίσκονται στη χώρα μας τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου για μία και μοναδική εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club, φέρνοντας μαζί τους το πολυσυζητημένο, νέο album τους "Psychotic Symphony", αλλά και ένα live set που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, και θα συζητιέται για πολύ καιρό. 

Oι Γιοι του Απόλλωνα έρχονται στην Αθήνα για το live της χρονιάς, στα πλαίσια της sold out παγκόσμιας περιοδείας τους, με διθυραμβικές κριτικές και μια υποψηφιότητα 'International Band/Artist of the Year' στα Progressive Music Awards. Οι αποσκευές τους είναι γεμάτες και τα στοιχήματα ποντάρουν σ’ αυτούς!

Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Parthian Shot, μια μπάντα με δεκαπενταετή θητεία στη metal σκηνή και εκρηκτικές live εμφανίσεις. Η ιδανική προσθήκη στο απόλυτο all star line up, για την live εμπειρία της χρονιάς!  

O Ron ”Bumblefoot” Thal προσκαλεί τους Έλληνες φίλους τους στη μεγάλη τους συναυλία στο Fuzz!
Δείτε το video εδώ

Τα early bird εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η προπώληση συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς, στην τιμή των 35 Ευρώ, η οποία θα παραμείνει σταθερή μέχρι και την ημέρα της συναυλίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Venue: Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος)
Ημερομηνία: Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
Πόρτες: 20:00

Τιμές Εισιτηρίων: Early Bird 32€ (sold out) | Προπώληση & Ταμείο: €35

Προπώληση:

Ηλεκτρονικά: Viva.gr
Φυσικά Σημεία Προπώλησης: Viva Spots (Δείτε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης και τις σχετικές λεπτομέρειες για το καθένα)

Facebook event page

ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
210.62 31 077 | info@fairplay.gr

SONS OF APOLLO 

Οι “Del Fuvio Brothers” (παρατσούκλι που συνοδεύει τους δύο φίλους για πάνω από 20 χρόνια), Mike Portnoy και Derek Sherinian, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά την κοινή θητεία τους στην (κατά κοινή ομολογία) σημαντικότερη και πιο δημιουργική περίοδο των Dream Theater, και δημιουργούν τους SONS OF APOLLO! Συνοδοιπόροι τους, o κιθαρίστας Ron "Bumblefoot" Thal (ex-Guns N’ Roses), ο μπασίστας Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) και ο τραγουδιστής Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen's Rising Force). Οι Portnoy και Sherinian ανέλαβαν και την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ της μπάντας “PSYCHOTIC SYMPHONY”, μιας από τις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε.

Όπως λέει ο Mike Portnoy: «Αυτή είναι μια πραγματική μπάντα, η φυσική εξέλιξη των The Winery Dogs, κάτι που φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό για τον Billy Sheehan κι εμένα, στο διάλειμμά μας από αυτούς. Αυτή τη στιγμή οι SONS OF APOLLO είναι η απόλυτη προτεραιότητα για όλους μας, και η παγκόσμια περιοδεία μας θα κρατήσει όλο το 2018». 

Ο Derek Sherinian συμπληρώνει: «Θα βγούμε σε μια παγκόσμια σταυροφορία, για να φέρουμε τη μουσική των SONS OF APOLLO σε όσο περισσότερους fans μπορούμε! Ο Απόλλων ήταν ο θεός της μουσικής, κι εμείς είμαστε οι απόγονοί του! Η μουσική μας ειναι σύγχρονη με μια old-school ψυχή, κι αυτό που μας κάνει μοναδικούς είναι ο θανατηφόρος συνδυασμός αληθινού rock n roll με άποψη, attitude και τεχνική!»

SONS OF APOLLO ARE:

Mike Portnoy – drums and vocals | Derek Sherinian – keyboards | Billy Sheehan – bass 
Ron “Bumblefoot” Thal – guitar and vocals | Jeff Scott Soto – vocals

Sons of Apollo - Alive

PARTHIAN SHOT

Οι Parthian Shot δημιουργήθηκαν το 2003.Ένα από τα πρώτα τους μέλη ήταν ο πληκτράς Άγγελος Βαφειάδης (9ΜΜ, Warlord), ενώ πολύ σύντομα αναλαμβάνει τις κιθάρες ο 17χρονος τότε Χρήστος Μιχάλης (γνωστός πλέον ως Chris Mike).

Οι αρχικές επιρροές των Dream Theater, Queen, Rush, Fates Warning, Pain Of Salvation οδηγούν τις αναζητήσεις τους στο Progressive Metal, κάτι που χαρακτηρίζει το πρώτο τους demo "Emotion; Hope" του 2004.

Μετά από αλλαγές στο line up, το 2012 η μπάντα κυκλοφορεί το ΕΡ "Parthian Shot", αρχικά ως DIY παραγωγή ενώ αργότερα έρχεται σε συμφωνία με το ελληνικό Metal Hammer, ώστε να κυκλοφορήσει με το τεύχος του Μαΐου του 2013 σε όλη την Ελλάδα, αφού πρώτα έχει χρηστεί "Κυκλοφορία του Μήνα" από το ίδιο περιοδικό, με βαθμολογία 9/10. Ταυτόχρονα, το κλιπ για το τραγούδι "Placebo" εμφανίζεται στο TV War του Mad.

Ακολουθεί μια πετυχημένη σειρά εμφανίσεων, καθώς η live απόδοση της μπάντας είναι το μεγάλο της ατού, με μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής (Poem, Need κ.α.) και αποκορύφωμα το support στους Fates Warning, ενώ είναι η μόνη μπάντα στην Ελλάδα που πραγματοποίησε tribute live στους Queen.

O ελληνικός μουσικός τύπος αποκαλεί τη μουσική τους "Metal, PhD", ενώ σχεδόν αμέσως η μπάντα ξεκινάει να γράφει το υλικό για τον -πλέον έτοιμο- δίσκο τους, υπό τον τίτλο "Promises".

Με την προσθήκη του Αντρέα Μήλιου στα τύμπανα το 2013, η σύνθεση της μπάντας παραμένει σταθερή μέχρι σήμερα.

  • SHARE
  • TWEET