Brewers Meet The Bands (The Big Breast Theory, Electric Feat, Εννέα)

Αθήνα @ Ίλιον Plus

 Brewers Meet The Bands (The Big Breast Theory, Electric Feat, Εννέα) Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Brewers Meet The Bands (The Big Breast Theory, Electric Feat, Εννέα)
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Brewers Meet The Bands

Κυριακή, 4 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ.

Καθώς η Strange Brew πλησιάζει στον ένα χρόνο της ύπαρξης της, διοργανώνει μαζί με φίλους την πρώτη εκδοχή του Brewers Meet the Bands, ενός event διαρκείας που στόχο έχει να συνενώσει τα δύο μας μεγάλα πάθη - την καλή μπύρα με την καλή μουσική!

Αρχίζουμε λοιπόν, στο φιλόξενο χώρο του ΙΛΙΟΝ plus, υποδεχόμενοι τρεις μπάντες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του κλασσικού rock ήχου.

Οι The Big Breast Theory (band) υπηρετούν τα blues και τη μαύρη μουσική περισσότερο από 10 χρόνια με ζωντανές εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια και κέφι! 

Οι Electric Feat είναι μια νέα μπάντα όμως τα μέλη της παίζουν ή έχουν παίξει σε πολλές άλλες. Λόγω ανίατου κολλήματος με τους sabbath, τους boc και τον alice cooper είπαν να δοκιμασουν να τους μοιάσουν. Έτσι προέκυψε ένα λασπερό μείγμα hard rock, blues, proto-metal και heavy psych. Το μελλον διαγράφεται ηλεκτρικο.

Με επιρροές από το ροκ των δεκαετιών του '60 και του '70, οι ENNEA παίζουν ροκ με ελληνικό στίχο, με ψυχεδελικά στοιχεία και με έμφαση στο groove. οι ΕΝΝΕΑ δημιουργήθηκαν το 2007 στη Νέα Σμύρνη και τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο.

Doors Open: 20:00
Εισοδος : 6 €
Μπύρα Jasmine IPA ή Uncle Jam's American Stout : 4,5 €

facebook.com/strangebrewathens
facebook.com/enneaband
facebook.com/TBBTBLUESBAND
facebook.com/ElectricFeat

 

  • SHARE
  • TWEET