Γραμμές, Treep, GTV & Μινρώδ

Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)

Γραμμές, Treep, GTV & Μινρώδ Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Συγκροτήματα Γραμμές, Treep, GTV & Μινρώδ
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Διεύθυνση Ακαδημίας 98-100, εντός στοάς
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Γραμμές \ Treep \ GTV & Μινρώδ Live at BUMS

Μια νεοσύστατη τετραμελής μπάντα κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή. Οι Γραμμές θα εμφανιστούν στις 22 Δεκεμβρίου στο BUMS (Blackbird Underground Music Stage), μαζί με τους Treep και τους GTV & Μινρώδ.

Έναρξη: 21.00 | Είσοδος: 5€ με μπύρα | Facebook event

Οι Γραμμές δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2018 για να γράψουν ροκ με ελληνικό στίχο. Προχώρησαν στην ηχογράφηση κάποιων από τα πιο δυναμικά τους κομμάτια, αφήνοντας τα πιο ατμοσφαιρικά να ωριμάσουν. Θεμελιώδεις μουσικές επιρροές τους είναι οι Τρύπες και οι Pink Floyd, αλλά και άλλες σημαντικές μορφές του ευρύτερου ροκ στερεώματος, όπως ο Rory Gallagher, οι Camel, οι Rage Against The Machine. Έχοντας ετοιμάσει αρκετό πρωτότυπο υλικό και μερικές διασκευές, ξεκινάνε τη συναυλιακή τους πορεία.

Ακούστε εδώ

Μαζί τους οι Treep. Treep είναι κάτι μεταξύ ταξιδιού (trip) και ανατριχίλας (creep). Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2010 και αποτελείται από τρία μέλη, με στόχο την σύγκρουση των επιρροών αυτών, κάτι μεταξύ των εγχώριων αγγλόφωνων post-punk συγκροτημάτων των προηγούμενων δεκαετιών με μία γεύση από noise στοιχεία.

Ακούστε εδώ

Το παζλ συμπληρώνουν οι GTV & Μινρώδ που παίζουν subwave ροκ. Δοκίμια ψυχαναλυτικής προσέγγισης και χειρουργικής ακρίβειας συναντάνε οργισμένα μια ανεξάντλητη δεξαμενή γκρουβαριστών μοτίβων. 

Ακούστε εδώ

INFO

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018
@ BUMS (Ακαδημίας 98-100, Αθήνα)

Έναρξη: 21.00

Είσοδος: 5€ με μπύρα

Facebook event

  • SHARE
  • TWEET