Baked Beans, Film Jacket 35, Sad Mask Party

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Baked Beans, Film Jacket 35, Sad Mask Party Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Baked Beans, Film Jacket 35, Sad Mask Party
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Baked Beans + Film Jacket 35 + Sad Mask Party Live

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 20:00

Είσοδος 6 ευρώ

Οι Baked Beans έρχονται με φόρα και γκαραζάδικη ενέργεια για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ρουέν της Γαλλίας, με σκοπό την προώθηση του μίνι LP τους "HOLY WOOKIE". Προηγήθηκε η ανοιξιάτικη περιοδεία τους σε διάφορες πόλεις της Γαλλίας, με αξιοσημείωτη την εμφάνιση τους στην Χάβρη, πλάι στους Night Beats και φυσικά το πέρασμά τους από το Festival Beauregard τον Ιούλιο του 2018, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ποτισμένος με 60's garage rock, μερικές φορές αργό και ανέμελο, άλλες σκληρό και εκρηκτικό, ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από ψυχεδελικά κιθαριστικά riffs, στα χνάρια των King Gizzard, και ασταμάτητο κοπάνημα στα τύμπανα, που αποτελούν την κινητήρια δύναμή τους. Με πρώτη τους κυκλοφορία το 2-track EP "DOGGO'S THOUGHT" τον περασμένο Οκτώβρη, οι Νορμανδοί Baked Beans έδειξαν πως σκοπό έχουν να ξεσηκώσουν και να πωρώσουν! 

"This is real rock'n'roll for those who like to cut woods for big berbers, wear overalls to make crap and piss on the embers to speed cooking merguez." 

"A vintage sound that smells good sixties. Without reinventing any codes of the genre, the energy of the Norman combo is communicative, easy listening, with tight riffs and frenzied guitar solos." 

facebook.com/thebakedbeans
thebakedbeansband.bandcamp.com/music
youtube.com/channel/UCW6JtQqSkWxCF2pBNZ0Wczw

Οι Film Jacket 35 είναι ένα αθηναϊκό garage/indie τρίο που δημιουργήθηκε το 2014 με επιρροές από τους The Kinks ως τους DEVO αλλά και από τη σύγχρονη power pop και garage σκηνή. Εξοργισμένοι αλλά και εμφανώς επηρεασμένοι από τις παραδόσεις, τα ήθη, τα έθιμα και άλλα ερεθίσματα στο σύγχρονο περιβάλλον τους, οι Film Jacket 35 συγκεντρώνουν τις απογοητεύσεις τους και μοιράζουν ειρωνεία. Θράσος και ευαισθησία. Δεξιά και αριστερά. Με ήχο βγαλμένο μέσα από τέσσερις τοίχους. Τον Ιανουάριο του 2017 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους "Limbo Mind & Infected Cells" από την Body Blows Records, ενώ ήδη ολοκλήρωσαν καινούριο υλικό και ετοιμάζονται για δεύτερη κυκλοφορία στους επόμενους μήνες. 
Η αλήθεια θα εκραγεί μπροστά σας, η ψυχή θα αποχαιρετήσει το σώμα σας και η ζωή σας θα αλλάξει για πάντα! 

facebook.com/filmjacket35
filmjacket35.bandcamp.com
soundcloud.com/filmjacket35

Sad Mask Party ονομάζεται το συνήθως one-man band του Παύλου Παλιούρα-Μαργαρίτη, με βάση την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα το σπίτι του. Εννίοτε βγαίνει έξω και πείθει τους φίλους του να συνεισφέρουν με μπασοτύμπανα και να κάνουν ίσως και κανένα live ή ακόμα χειρότερα να γράψουν ένα σύντομο βιογραφικό του για το εν λόγω live. Μουσικά το πρότζεκτ κινείται απο ηλεκτρονικά και ambient μονοπάτια μέχρι blues και alternative rock με ψείγματα garage και επιρροές από ολόκληρο το μουσικό φάσμα, τα παρακλάδια του, αλλά και οτιδήποτε παράξενο παίζει στον παράξενο αυτό κόσμο. 

facebook.com/Sad-Mask-Party-172317249482191
sadmaskparty.com

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET