Γιάννης Χαρούλης

Θεσσαλονίκη @ Θέατρο Γης

Συγκροτήματα Γιάννης Χαρούλης
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Θέατρο Γης
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 13 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Σάρωθρον, Κεντρικό εκδοτήριο Βασιλικού θεάτρου
Διοργανωτής

Γιάννης Χαρούλης

Καλοκαίρι 2016

Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης

Τετάρτη 1 Ιουνίου & Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Η συναυλία της 1ης Ιουνίου του Γιάννη Χαρούλη στο Θέατρο Γης είναι sold out!

Λόγω εξάντλησης εισιτηρίων προστέθηκε  μια ακόμη συναυλία την Πέμπτη 2 Ιουνίου τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στα παρακάτω ιδρύματα:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στο Φίλυρο είναι αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Είναι ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς, δεν έχει ιδρυματικό χαρακτήρα και είναι το πρώτο Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

Επιδιώκει να προσφέρει τους βασικούς όρους της οικογενειακής ζωής σε παιδιά των οποίων οι γονείς είτε δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή, είτε δεν μπορούν να διατηρήσουν την ευθύνη της γονικής μέριμνας για διάφορους λόγους.

Μέσα σ’ αυτό το χωριό ζουν παιδιά με πολλή φροντίδα και στοργή. Παιδιά ορφανά ή διαλυμένων οικογενειών βρίσκουν εδώ ό,τι δεν κατέφερε η φυσική τους οικογένεια να τους δώσει: την ασφάλεια, την αγωγή και τα εφόδια για τη ψυχοσωματική τους ανάπτυξη και τη σωστή ένταξή τους στην κοινωνία.

paidikoxorio.gr, Τηλ. 2310 233033, 2310 223773, 2310 677556, 2310 678460

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ» είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ενεργοποιείται επί 26 χρόνια και παρέχει υπηρεσίες στα άτομα με Σύνδρομο Down και στις οικογένειές τους.

Ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 22 οικογενειών και μέλη του είναι περίπου 400 οικογένειες από όλη την Ελλάδα (περίπου οι 100 είναι από την περιοχή της Θεσσαλονίκης).

Παρέχει στα παιδιά με Σύνδρομο Down εκπαιδευτικές υπηρεσίες απασχολώντας ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και αξιοποιώντας εθελοντές.

Επιπλέον, εφαρμόζεται πρόγραμμα ενημέρωσης - εκπαίδευσης γονέων παιδιών με Σύνδρομο Down για την ανάπτυξη - υποστήριξη των μαθησιακών δεξιοτήτων των παιδιών τους.

down.gr, τηλ. 2310 925000, 2310 940500

Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης, την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται πια για  την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και τον κόσμο, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα. Θα μας υποδεχθεί με αγαπημένα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φόρα, πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα.

Μαζί του οι μουσικοί:

Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Βασίλης Μπαχαρίδης/ κρουστά
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 11€ φοιτητικό - ανέργων και  13€ γενική είσοδος

Σημεία Προπώλησης:

Από Δευτέρα 9 Μαΐου:

Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload

Από Τετάρτη 11 Μαΐου:

Σάρωθρον 
Διεύθυνση: Κατούνη 17, Λαδάδικα, τηλ.: 2310538282

Κεντρικό εκδοτήριο Βασιλικού θεάτρου
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Κυριακή 09:00 με 21:00
τηλ.: 2315 200 200

  • SHARE
  • TWEET