Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ

Αθήνα @ PassPort Art

Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ Αθήνα @ PassPort Art
Συγκροτήματα Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος PassPort Art
Διεύθυνση Ανδρούτσου 151 & Β. Γεωργίου
Τηλέφωνο 210-4130153
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ

Κυριακή, 8/5

‘Εναρξη: 21.30 - Eίσοδος: 5 ευρώ

Την Κυριακή 8 Μαϊου, η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ θα παρουσιάσει κομμάτια τόσο του ελληνικού έντεχνου, ροκ ρεπερτορίου (όπως των Μελίνας Ασλανίδου, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Μπλε, Gadjo Dilo κ.α.), όσο και από την διεθνή jazz και pop σκηνή.

Η φέρελπις Δέσποινα μετά την επιτυχημένη πορεία της στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό ''The Voice'', όπου απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, συνεχίζει την μουσική της αναζήτηση κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Αθήνας. 

Εχει συνεργαστεί με τους Γιώργο Νταλάρα, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα και πολλούς άλλους, και έχει καταφέρει να αποσπάσει τα θετικά σχόλια της μεγάλης μας στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου. 

Μαζί της ένα γκρουπ επιτυχημένων μουσικών που εγγυάται την μουσική επένδυση της βραδιάς: Ο σπουδαίος δεξιοτέχνης Γιώργος Πασχάλης στην κιθάρα και στο τραγούδι (μετράει ήδη στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις με ονόματα όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Τσακνής, Χριστόφορος Κροκίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Γιώτα Νέγκα), που θα μας ξεναγήσει σε μαγικά σόλο και ροκ τραγούδια. 

Στο βιολί ο εξαιρετικός Δημήτρης Καζάνης, ένας από τους σημαντικότερους ανερχόμενους μουσικούς της γενιάς του. Η επιτυχημένη του πορεία ως βασικό μέλος της ορχήστρας στον Σταυρό του Νότου εδώ και τρία χρόνια, οι συνεργασίες του με τους Γιώργο Νταλάρα, Σταύρο Σιόλα, Φωτεινή Βελεσιώτου κ.α και οι πολλές συμμετοχές του σε δισκογραφικές δουλειές καταξιωμένων μουσικών μαρτυρούν την καλλιτεχνική του αξία. Στα πλήκτρα ο Στέλιος Φραγκούς, και αυτός με σημαντικές συνεργασίες μεταξύ άλλων όπως με τους Παντελή Θαλασσινό, Γιάννη Κότσιρα, Σταύρο Σιόλα, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μαρίνα Σάττι και πολλούς άλλους.

Στέλιος Φραγκούς: Πλήκτρα 
Γιώργος Πασχάλης: Κιθάρα 
Δημήτρης Καζάνης: Βιολί

  • SHARE
  • TWEET