Terrapin

Αθήνα @ Mosquito

Terrapin Αθήνα @ Mosquito
Συγκροτήματα Terrapin
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Mosquito
Διεύθυνση K. Βάρναλη 2-4, Πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Το ερχόμενο Σάββατο 14/5 οι Terrapin θα παίξουν στο Mosquito (K. Βάρναλη 2-4, Πλατεία Δούρου, Χαλάνδρι).

Θα ξεκινήσουν στις 21.30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Οι Terrapin είναι μια νεοσύστατη μπάντα που αποτελείται από τρεις παλιούς φίλους, νυν και πρώην μέλη κάποιων σημαντικών αθηναϊκών συγκροτημάτων, με πρώτο ανάμεσα σε αυτά τους «θρυλικούς» και πάντα ενεργούς No Man’s Land.

Οι Terrapin δημιουργήθηκαν μέσα από την ανάγκη μιας απλούστευσης των μέσων: ένα κατά βάση ακουστικό τρίο, (κιθάρα, μπάσο, τύμπανα) που ξεκινά από το folk rock, περνά από τη ψυχεδέλεια και το acid folk και φτάνει ως τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, με βασικό άξονα την παλιά καλή τραγουδοποιΐα.

Παράλληλα με τις ηχογραφήσεις για το πρώτο τους άλμπουμ, οι Terrapin πραγματοποιούν συνεχείς ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους  της Αθήνας και των περιχώρων. Εκτός από τα δικά τους κομμάτια, στις εμφανίσεις τους παρουσιάζουν κάποιες διασκευές, «πειραγμένες» με τρόπο που, όπως έχει γραφτεί, «…κάνει τα τραγούδια άλλων να τα λες δικά τους». Το απρόβλεπτο αποτελεί πάντα μέρος του "προγράμματος": ολόκληρο το σετ αλλά και η εκτέλεση του κάθε κομματιού  μπορεί να αλλάξει δραματικά, ανάλογα με τη διάθεση και τις επιταγές της στιγμής.

Ποιο είναι λοιπόν το στίγμα των Terrapin; Ένα ακουστικό τρίο που κατορθώνει να δημιουργήσει μια εξαιρετικά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, χάρη στην εσωτερική ένταση και το πάθος που χαρακτηρίζει την κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

Βασίλης Αθανασιάδης, φωνή, κιθάρα
Γιώργος Παπαγεωργιάδης, μπάσο
Γιώργος Τζίβας, τύμπανα, κρουστά

facebook.com/pages/Terrapin/551797804891650

youtu.be/91nedxwspWE

youtu.be/dHI7DdCT2H0

cafemosquito.blogspot.gr

  • SHARE
  • TWEET