Mad Street, Allen's Hand, Violent Cartoons

Αθήνα @ Koo-Koo

Mad Street, Allen's Hand, Violent Cartoons Αθήνα @ Koo-Koo
Συγκροτήματα Mad Street, Allen's Hand, Violent Cartoons
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Koo-Koo
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3450930
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Λίγους μήνες αφότου μπήκαν στο studio, οι @Mad Street τώρα και ζωντανά στη σκηνή του @Kookoo με την πρώτη τους απόλυτη δισκογραφική επιτυχία, η οποία αναμένεται προσεχώς.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο μελέτης πάνω στην pop κουλτούρα, παρουσιάζουν τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειας τους.

Αριστουργηματικές συνθέσεις, πιασάρικα ρεφραινέ, καλοσχεδιασμένη πλύση εγκεφάλου, απαράμιλλη εκτελεστική δεινότητα αλλά και σεβασμός στο χέβυ μέταλ, είναι μόνο λίγα από τα στοιχεία που συνιστούν αυτά τα insta-"κλασικάκια" που θα ακούσετε. Συνοδευόμενα από τις στρατηγικά επιλεγμένες διασκευές για να μη τους ξεχάσετε ποτέ, η συναυλία είναι σίγουρο πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, εδραιώνοντας έτσι τη μπάντα ως μια από τις καλύτερες γενικά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος αυτής της γιορτής!

[Οι ωραίοι/ωραίες παρακαλούνται να κάτσουν μπροστά μπροστά, και όσο το δυνατόν πιο διακριτικά να κρύβουν τους άσχημους, γιατί θα γυριστεί video clip εκτός των άλλων].

Μαζί τους 2 πολύ ανερχόμενες μπάντες, οι @Allen's Hand και οι @Violent Cartoons. Και οι 2 στο γενικότερο φάσμα της rock/metal/prog/funk, κατέχουν ήδη διακρίσεις στο ενεργητικό τους (@Schoolwave κ.α.) καθώς και μπόλικο original υλικό να παρουσιάσουν. Παικταράδες όλοι, σίγουρα θα γουστάρετε αν δε τους έχετε ακούσει ακόμα!

Μετά το GIG θα σας περιμένουμε στο @Senza για το παραδοσιακό after-party, στο οποίο θα είναι όλοι, παραδοσιακά.

Γενική Είσοδος:
Πόρτες: 20.30
Show: 21.30

  • SHARE
  • TWEET