Deaf Radio, 7-Odds

Αθήνα @ Ρομάντσο

Deaf Radio, 7-Odds Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Deaf Radio, 7-Odds
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Deaf Radio
7-Οdds

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Το Σάββατο 20 Ιουνίου, οι ανανεωμένοι Deaf Radio με νέο όνομα και νέο υλικό και οι 7-Odds live στο Ρομάντσο.

Deaf Radio
Οι Deaf Radio -πρώην 12gafs- είναι μία garage μπάντα απ’ την Αθήνα.  Ως 12gafs υπήρξαν για σχεδόν 3 χρόνια, κάνοντας σειρά από live σε Αθήνα και επαρχία. Μπαίνοντας σε μια νέα περίοδο, με ανανεωμένο ήχο και παραγωγή, τον Μάιο του 2015 κυκλοφορούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά, ένα cd single ( Down On Her Knees / No Hay Banda), το οποίο διατίθεται τόσο σε digital έκδοση, όσο και σε φυσική μορφή ( CD ) σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

www.facebook.com/deafradioband
https://deafradio.bandcamp.com
www.soundcloud.com/deafradio

7-Οdds
Οι 7-Odds είναι ένα νέο σχήμα που αποτελείται από πέντε αγόρια, τον M.P. Kouk, στην κιθάρα, τον Alex M. στα πλήκτρα, τον Georgy P στα φωνητικά, τον Boy Racer Nick στο μπάσο και τον Mario 2 στα ντραμς.

Οι πέντε τους παίζουν garage punk/psych/surf, μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές με παράξενες και όμορφες επιρροές από τους Sonics, τον Jimmy Hendrix, τους The Hives, τους Black Rebel Motorcycle Club τους Last Drive έως και τους Σουηδούς Goat. Στο βινύλιο του νέου τους EP μάλιστα περιέχεται αποκλειστικά και μια διασκευή του θρυλικού κομματιού της σουηδικής μπάντας, Run to your mama, με φιλική συμμετοχή στα φωνητικά της Evi Hasapides-Watson των Echo Tattoo. Το νέο EP τους κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2015 από τη δισκογραφική εταιρεία  Frontyard.
  • SHARE
  • TWEET