WarCode, Portrait Of My Failure, Deacidified, LastRow

Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία

WarCode, Portrait Of My Failure, Deacidified, LastRow Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία
Συγκροτήματα WarCode, Portrait Of My Failure, Deacidified, LastRow
Ημερομηνία
Πόλη Τρίκαλα
Χώρος Κεντρική Πλατεία
Διεύθυνση Ερμού & Στουρνάρα 1
Τηλέφωνο 6977580754
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

WarCode-Portrait Of My Failure- Deacidified- LastRow LIVE στην  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ μουσική σκηνή!!!

Μ. Τετάρτη 8 Απρίλη
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Είσοδος: 6€ με μπύρα

Ένα event με ποικιλία κατηγοριών της Metal μουσικής από τέσσερις  ελληνικές bands, τους WarCode, τους Portrait Of My Failure, τους  Deacidified και τους LastRow.

Οι Warcode δεν είναι άγνωστοι στη τοπική (και όχι μόνο) τρικαλινή  σκηνή. Έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο συναυλιακό σανίδι με αρκετές  μπάντες όπως Ravencult, Released anger, Deus ex machina, Convicted,  Endsight κ.α. Ένα μηνά πριν φύγουν για το tour τους Vortex over  Europe, και ένα χρόνο αφού κυκλοφόρησε το πρώτο τους full length θα  κλείσουν τη βραδιά "παίρνοντας" τα κεφάλια μας.

Μέλη:
Vasilis ΄΄Pete΄΄ Papadakos: Vox & Bass
Miltiadis Argyriou: Lead & Rhythm Guitars
Vasilis Karaoulis: Rhythm & Lead Guitars
Sotiris Stavrekas: Drums

Οι Portrait Of My Failure είναι μια Metalcore/Deathcore μπάντα από τη  Λάρισα. Δημιουργήθηκε από τον Αποστόλη το 2010. Έπειτα από μερικές  αλλαγές στο line-up η μπάντα πήρε την τελική της μορφή: Apostolis  "Kenji" Kostoulis (Vocals), Dimitris Moutogiannos (Guitars), Thanos  Tsimarakis(Guitars), Dimitris Gatzogias(Bass), Kostas Gkountis (Drums,  Percussion) and Danae-Eirini Tigani(Keyboards. Η μπάντα ξεκίνησε να  παίζει αρκετές συναυλίες στη Λάρισα πριν ηχογραφήσει το πρώτο της  Demo, αργότερα μέσα στο 2010. Μετά από αρκετές συναυλίες στην Ελλάδα η  μπάντα αποφάσισε να ηχογραφήσει το δεύτερό της Demo, Willow. Πλέον η  μπάντα ετοιμάζεται να μπει στο Studio για να ηχογραφήσει το πρώτο της  full length album.

Οι Deacidified είναι μια τετραμελής Death Metal μπάντα από την  Καρδίτσα, η οποία σχηματίστηκε το 2014. Έχει κυκλοφορήσει ένα promo 2  κομματιών το οποίο ηχογραφήθηκε στα Infected Studios στην Λιβαδειά.  Αυτή την στιγμή δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια με σκοπό την πρώτη full  length κυκλοφορία τους.

Μέλη:
Vaios Sven - Vox
Chris Sven - Guitars
George Sven - Bass
Sakis Spiropoulos - Drums

Οι LastRow είναι μία τοπική Thrash/Groove metal μπάντα, σχηματίστηκε  τον Ιούλιο του 2014 από τον Χρήστο Τσεκρέζη και τον Βύρων Αργυρόπουλο.  Μετά από κάποιες αλλαγές στο line up της η Band πήρε την τελική της  μορφή όπου είναι: Chris ΄΄Tse΄΄ Tsekrezis (Vox, Rhythm Guitar), Kostas  Pappas (Lead Guitar), Byron ΄΄Argy΄΄ Argyropoulos (Bass), Paris  Psarris (Drums). H Band έχει ηχογραφήσει τα πρώτα τις 2 Demo στα  WarCode Studios κατά την διάρκεια του χειμώνα του 2015 και πλέον έχει  δημιουργήσει άλλο ένα τους κομμάτι το οποίο θα σας παρουσιάσει σε αυτό  το ‘’ΚΑΤΑΣΡΟΦΙΚΟ’’ event.
  • SHARE
  • TWEET