Endsight, All Vows Collapse, Isawu

Πάτρα @ Memphis Rock Bar

Endsight, All Vows Collapse, Isawu Πάτρα @ Memphis Rock Bar
Συγκροτήματα Endsight, All Vows Collapse, Isawu
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Memphis Rock Bar
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Endsight / All Vows Collapse / IsawU
Σάββατο 18 Απριλίου 2015 – Memphis Rock Bar/Πάτρα
Καραϊσκάκη 128 Πάτρα – Πόρτες: 8.30 – Damage: 3e

ENDSIGHT
Οι Endsight είναι μια ελληνική metal μπάντα από την Αθήνα η οποία δημιουργήθηκε το 2009. Είναι γνωστοί για το melodic metalcore στυλ τους το οποίο έχει επιρροές από πολλά μουσικά είδη όπως  Heavy-Thrash-Death Metal, Hardcore, Punk  κτλ.

Η  μπάντα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της “A Falling World” το 2009 ενώ έχει μοιραστεί την σκηνή με μπάντες όπως Hatebreed, Darkest Hour, Integrity, Cataract, Unearth, At The Gates κ.α. Το 2013 , και μετά από αλλαγές στην μπάντα αλλά και στον ήχο, κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους “A Vicious Circle”, το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Την ίδια χρονιά παίζουν στο Rockwave Festival μαζί με Carcass, Kreator και Saxon, ενώ το 2014 κάνουν περιοδεία στα Βαλκάνια , σε χώρες όπως Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία .

Επίσης συμμετείχαν στο Metalhead Meeting 2014 στο Βουκουρέστι, όπου και μοιράστηκαν την σκηνή με Sepultura και Moonspell μεταξύ άλλων.

ALL VOWS COLLAPSE
Οι All Vows Collapse είναι μια 5-μελής modern hardcore/metalcore  μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2012 και από τότε έχουν παίξει μαζί με πολλές ελληνικές μπάντες (Endisht, Tardive Dyskinesia, The Voldera Cult, Karma Violens, Kin Beneath Chorus, Revenge of The Giant Face, Deeds Not Words, Fall of Man κ.α) αλλά και ξένες όπως Hatebreed, Madball, The Ghost Inside…  To ντεμπούτο EP είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αρχές 2015 από την Playfalse Records.

ISAWU
Οι IsawU είναι μια Melodic Hardcore μπάντα η οποία δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα. Ο ήχος τους είναι αποτέλεσμα της ποικιλίας ιδεών και τις διαφορετικότητας  που υπάρχει στην μπάντα. Χαρακτηριστικά τους είναι οι ωμοί στίχοι, τα επιθετικά  riffs και τα βίαια breakdown. Το πρώτο τους κομμάτι ηχογραφήθηκε στο Made In Hell Studio.

Links:
• https://www.facebook.com/Endsight
• https://www.facebook.com/allvowscollapse
• https://www.facebook.com/pages/IsawU/212252825472725?sk=timeline
• https://www.facebook.com/events/1636308909936956/
  • SHARE
  • TWEET