Sorrowful Winds, Fortress Under Siege, Null'O'Zero

Αθήνα @ The Crow

Sorrowful Winds, Fortress Under Siege, Null'O'Zero Αθήνα @ The Crow
Συγκροτήματα Sorrowful Winds, Fortress Under Siege, Null'O'Zero
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Crow
Διεύθυνση Σινώπης 17
Τηλέφωνο 210-7789354
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


Sorrowful Winds
Fortress Under Siege
Null'O'Zero
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
The Crow Club, Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου

Doors Open: 21:00
Show Starts: 21:30
Entrance: 5 Euros

SORROWFUL WINDS
Οι Sorrowful Winds δημιουργήθηκαν το 1991. Ύστερα από δύο κυκλοφορίες ("The Imminent Arrival (1999)" & "The Age Of Dreams(2001)") και πάρα πολλές εμφανίσεις με ελληνικά αλλά και ξένα groups (Candlemass, Evergrey, Pain Of Salvation, Rage, Gamma Ray, Dead Soul Tribe, Anvil, Jag Panzer) κατά την διάρκεια των 00's, η μπάντα σίγησε για αρκετά χρόνια.

Στις αρχές του 2015 οι Sorrowful Winds επιστρέφουν δυναμικά με το καινούριο, τρίτο τους album "Non Aligned" που ήδη εισπράττει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό heavy metal τύπο. H μπάντα, με νέο line up πλέον, ακολουθεί ένα μοντέρνο αλλά...κλασσικό ταυτόχρονα ήχο και ρωτά: “Can classic metal be Modern?”. H απάντηση στο νέο άλμπουμ αλλά και στις εμφανίσεις του group!

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου δίσκου oi Sorrowful Winds κυκλοφόρησαν φέτος τρία lyric videos αλλά και ένα ολόφρεσκο official video clip για το ομώνυμο “Non Aligned”! Παράλληλα έκαναν πολλά live εντός Αθηνών, εμφανίστηκαν στην πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή “TV War”, ενώ συμμετείχαν στην CD συλλογή του ελληνικού Metal Hammer “Heavy Metal Greece Now!”. Και η προώθηση του νέου album “Non Aligned” συνεχίζεται…

https://www.facebook.com/sorrowfulwinds

FORTRESS UNDER SIEGE
Από τις πρώτες Ελληνικές μπάντες που βάδισαν σε Prog Metal μονοπάτια, ξεκινούν την πορεία τους το 1992 στην Αθήνα με το ντεμπούτο τους ομώνυμο mini CD να βλέπει το φως τής ημέρας το 1996 και να μνημονεύεται ακόμα σανμία από τις καλύτερες –αν όχι η καλύτερη- Prog Metal κυκλοφορίες από Ελληνικό σχήμα. Διαλύονται το 1998 και επανασυνδέονται το 2010 για να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι τού 2011 το άλμπουμ “The Mortal Flesh Of Love”. Ο δίσκος αποσπά θαυμάσιες κριτικές και η μπάντα γυρίζει το πρώτο της video clip για το κομμάτι “Blind Faith”. Το 2012 σημειώνεται μια σημαντική αλλαγή στη σύνθεση τής μπάντας: ο τραγουδιστής Μιχάλης Σμέρος φεύγει από το σχήμα και την θέση του παίρνει ο Αλέξης “Hanibal” Μπαλακάκης (πρώην Spitfire).Τον Οκτώβρη τού 2014 το συγκρότημα υπογράφει στην Steel Gallery Records και το άλμπουμ “Phoenix Rising” κυκλοφορεί χωρίς καθυστέρηση τον Δεκέμβρη τού 2014, ενώ τον Φεβρουάριο τού 2015 κυκλοφορούν και το δεύτερο επίσημο video clip για το κομμάτι “Don’t Let Go”. Τον Μάιο τού 2015 οι FORTRESS UNDER SIEGE επιλέγονται να ανοίξουν την συναυλία τών θρυλικών ACCEPT στο GAGARIN, ένα γεγονός που σηματοδοτεί και το τέλος τής εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας τους με τον Hannibal.

Σήμερα τούς βρίσκουμε ανανεωμένους με τον Νίκο Ρουσσάκη να έχει αναλάβει τα φωνητικά και τον Αλέξανδρο Σταύρακα το μπάσο, να βρίσκονται στο στάδιο προπαραγωγής τού τρίτου άλμπουμ τους το οποίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2016 και να ξεκινάνε μια σειρά από συναυλίες που θα ολοκληρωθεί με μια headline full set εμφάνιση στο WRECK Athens fest την Κυριακή 24 Απριλίου 2016.

Facebook: https://www.facebook.com/FortressUnderSiege
Youtube: https://www.youtube.com/user/FortressUnderSiege

NULL’ O’ ZERO
Όταν ξεκίνησαν οι Νull'Ο'Ζero είχαν στο μυαλό τους να παίξουν heavy μουσική επηρεασμένη απ την Αμερικανική metal σκηνή των 80's ,90's με τεχνικά και μελωδικά riffs. Η πρώτη επίσημη δουλειά τους, το "Under Blood Red Sky" Ep κυκλοφόρησε το ενώ high light εκείνης της χρονιάς ήταν το μίνι tour με τους Epic metallers BattleroaR. Tο 2015 ο Geo SInner συμμετέχει ως guest τραγουδιστής στο παρτυ του Metal Hammer στο Remedy Club, o Lefteris συμμετέχει ως guest drummer στο rock in DIo 2015, ενώ η μεγαλύτερη στιγμή της μπάντας να πραγματοποιείται στις 23 Μαΐου ως support act στους Γερμανούς θρύλους Accept .Τέλος, στις 11/10/15 κυκλοφορεί το ντεπούτο άλμπουμ με όνομα "Τhe Εnemy Within "....

Οι Νull'Ο'Ζero είναι:
Ge'o' SInner - (φωνή)
Ilias Andrits'o's - (κιθάρα)
Aggel'o's Kokkorogiannis - (κιθάρα)
Ge'o'rge Deligiannis - (μπάσο)
Lefteris M'o'ros - (τύμπανα)

  • SHARE
  • TWEET