Allochiria, Sun Of Nothing

Αθήνα @ Ρομάντσο

Allochiria, Sun Of Nothing Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Allochiria, Sun Of Nothing
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Allochiria
Sun Of Nothing

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 3 ευρώ

Οι Allochiria και οι Sun Of Nothing, δύο συγκροτήματα με δυνατή σκηνική παρουσία και σαρωτικό μεταλλικό ήχο, θα ανεβάσουν τους τόνους, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, σε ένα live γεμάτο ακραίες παραμορφώσεις και θεαματικά riffs.

Allochiria
Οι Allochiria είναι μια post-sludge μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε το 2008, και το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της ομώνυμο ΕΡ. Αρχές του 2014,
κυκλοφόρησε την πρώτη της full-length κυκλοφορία, με τον τίτλο “Omonoia”. Η μουσική των Allochiria συχνά συνδέεται με τους Neurosis, Isis, Amenra και Cult of Luna, ενώ η θεματολογία των συνθέσεών τους αφορά στον άνθρωπο ως κοινωνικό ον, τη διαφθορά που τον χαρακτηρίζει στη σύγχρονη κοινωνία και τις μάταιες προσπάθειές του να ξεφύγει από τη ρουτίνα.

http://www.facebook.com/Allochiriatheband
http://allochiria.bandcamp.com/
http://allochiriatheband.tumblr.com

Sun Of Nothing
Οι Son Of Nothing καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια ηχητική ταυτότητα που είναι τόσο προσωπική όσο και ριζοσπαστική. Μια black metal μπάντα με   πειραματικά/doom/drone/post punk/sludge στοιχεία που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 1999. Στο ιστορικό τους μετράνε τρία album με πιο πρόσφατη αυτή του “The Guilt Of Feeling Alive”.

http://www.sunofnothing.com/
https://www.facebook.com/Sun0fNothing
https://sunofnothing.bandcamp.com/
  • SHARE
  • TWEET