Les Au Revoir

Χαλάστρα @ The Bar

Les Au Revoir Χαλάστρα @ The Bar
Συγκροτήματα Les Au Revoir
Ημερομηνία
Πόλη Χαλάστρα
Χώρος The Bar
Διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 57
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Plus Promotion

Les Au Revoir Live
Παρασκευή 6/11 @ The Bar – Coffee Drinks & More (Χαλάστρα)
Κυριακή 8/11 @ Eccentrico - Coffee|Food|Drink (Αλεξανδρούπολη)

Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις φθινοπωρινές ζωντανές τους εξορμήσεις και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου εμφανίζονται στο The Bar – Coffee Drinks & More (Ελ. Βενιζέλου 57) στην Χαλάστρα ενώ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου επισκέπτονται για  3η φορά μέσα σε λίγους μήνες την αγαπημένη πόλη της Αλεξανδρούπολης και τον ιδιαίτερο χώρο του Eccentrico - Coffee | Food | Drink (Λεωφόρος 14ης Μαΐου 1).

Οι Les Au Revoir με πειραματική διάθεση και έχοντας στις αποσκευές τους ένα νέο άκρως χορευτικό πρόγραμμα που είναι ένας συνδυασμός από αγαπημένες τους συνθέσεις τόσο από το παρελθόν όσο και το παρόν, διασκευασμένες σε Bossa Nova, Swing και lounge ρυθμούς. Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο μείγμα που σε συνδυασμό με την χαρισματική σκηνική τους παρουσία εγγυούνται ότι θα μας παρουσιάσουν δυο  ξεχωριστές μουσικές βραδιές!

Αυτή την περίοδο οι Les Au Revoir βρίσκονται στο στούντιο με τον φίλο και συνεργάτη τους Kled Monè ετοιμάζοντας το νέο τους τραγούδι, που είναι μια διασκευή έκπληξη που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Plus Rec / Cobalt Music.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο The Bar - Coffee Drinks & More στην Χαλάστρα και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Eccentrico - Coffee | Food | Drink στην Αλεξανδρούπολη οι Les Au Revoir με retro και ταξιδιάρικη διάθεση έχουν σαν σκοπό να μας μεταφέρουν νοερά με τις μελωδίες τους στα ποίο όμορφα μουσικά σημεία όλου του κόσμου!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Les Au Revoir Facebook page: https://www.facebook.com/LesAuRevoir
Les Au Revoir - Οι Θαλασσιές σου οι Χάντρες (Official Video Clip) https://www.youtube.com/watch?v=Im_woc31-ms
  • SHARE
  • TWEET