Planet Of Zeus, Beyond Perception, K2

Πάτρα @ Αίγλη (Veso Mare)

Planet Of Zeus, Beyond Perception, K2 Πάτρα @ Αίγλη (Veso Mare)
Συγκροτήματα Planet Of Zeus, Beyond Perception, K2
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Αίγλη (Veso Mare)
Διεύθυνση Ακτή Δυμαίων 17
Τηλέφωνο 2610-362030
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Flashback, Fifty Fifty, Discover, Ηχότοπος
Διοργανωτής Br3ak Ev3nt

Κάθε πέρασμα των Planet of Zeus απο την Πάτρα... είναι και ένα μεγάλο party... Στην τελευταία τους περιοδεία, πριν "εξαφανιστούν" για το νέο δίσκο, φυσικά και μια στάση στην πόλη μας θα είναι αναγκαία...

Προπώληση εισιτηρίων (10 ευρώ): Flashback, Fifty Fifty, Discover, Ηχότοπος
Ταμείο: 12 ευρώ

Με την παρουσία τους επίσης θα τιμήσουν την πόλη μας δύο εξαιρετικές μπάντες, που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά.

Οι Beyond Perception (Aθήνα) & Κ2 (Ιωάννινα)

Λίγα λόγια:
Οι BEYOND PERCEPTION δημιουργήθηκαν το 2004, αρχικά ανήκοντας στον χώρο του progressive metal. Μετά την κυκλοφορία της πρώτης ηχογράφησης του συγκροτήματος με την μορφή ενός demo, η μπάντα άλλαξε μουσική κατεύθυνση περνώντας στον χώρο του Sludge stoner metal με περάσματα και στον ήχο του Hardcore.

Η πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος ήρθε το 2008 με τον τίτλο "The Final Descend". Ακολούθησε η υπογραφή συμβολαίου με την Casket Music Copro Records UK και η εκτεταμένη συμμετοχή της μπάντας σε συναυλίες μαζί με μεγάλα εγχώρια και ξένα συγκροτήματα.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 οι BEYOND PERCEPTION κυκλοφορούν τον δεύτερο δίσκο τους με τον γενικό τίτλο "Blood and Whiskey" μέσο της ανεξάρτητης αμερικανικής δισκογραφικής DSN Music USA. Το πρώτο video clip στο κομμάτι "Hydra", όπως και ένα tour του συγκροτήματος στην Ελλάδα, Αγγλία και Ιρλανδία ήρθαν αμέσως μετά.

Τον Απρίλιο του 2014 οι BEYOND PERCEPTION υπέγραψαν με την Turkey Vulture / Bungalo Records Universal Music Group Distribution USA, κυκλοφορώντας τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο "Anthem For The Wasted", πυροδοτώντας ένα νέο κύκλο ζωντανών εμφανίσεων.

Οι BEYOND PERCEPTION έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Nightstalker, Rotting Christ Suicidal Angels, Spiritual Beggars, Annihilator, Goran Bregovic, Ava Inferni και πολλά άλλα. Έχουν λάβει μέρος σε δυο αφιερώματα του ελληνικού Metal Hammer διασκευάζοντας Metallica στο "Wherever I May Roam" και Pantera στο "Mouth For War".

Τον Σεπτέμβριο του 2015, οι BEYOND PERCEPTION ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις της επερχόμενης τέταρτης κυκλοφορίας τους.-

Οι K2 ειναι μια τετραμελης μπαντα απο τα Ιωαννινα και παιζουν southern metal/heavy rock.

Κυκλοφορησαν το πρωτο τους EP το 2014 με τιτλο "At Mini P's ". (https://k2band.bandcamp.com/releases)
  • SHARE
  • TWEET