Dub Trio, Tuber

Θεσσαλονίκη @ Block 33

Dub Trio, Tuber Θεσσαλονίκη @ Block 33
Συγκροτήματα Dub Trio, Tuber
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Block 33
Διεύθυνση 26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία
Τηλέφωνο 2310-533533
Τιμή εισιτηρίου 10,12 / 15 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Ticket House, Stereodisc, Rover Bar, www.dubtrio14.eventbrite.com
Διοργανωτής -

Dub Trio (USA) Live
Opening Act: Tuber (GR)
Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
Block33

Προπώληση: 10€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο www.dubtrio14.eventbrite.com) | 12€ (στα σημεία προπώλησης)
Ταμείο: 15€

Σημεία Προπώλησης:
- Stereodisc Record Shop: Αριστοτέλους 04, Τ: 2310 262912
- Rover Bar: Σαλαμίνος 06, Λαδάδικα, Τ: 2310 544304
- Ticket House - Musicland: Μητροπόλεως 102, Τ: 2310 264880

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Όταν η dub συναντάει το experimental rock… Οι Dub Trio έρχονται για μια μοναδική συναυλία την Παρασκευή 4 Απριλίου στο Block33! Το τρίο από το Brooklyn επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να ξεδιπλώσει το δυναμικό υβρίδιο dub/rock/progressive που κάνει τον κόσμο να παραμιλάει για τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Όσοι ήταν στην πρηγούμενη εμφάνιση τους τον Οκτώβρη του 2010 ξέρουν....

Οι Dub Trio επιστρέφουν για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια ύπαρξης τους και μάλιστα κουβαλάνε μαζί τους και τον 5ο και πλέον δυναμικότερο δίσκο τους (μέχρι τώρα), ένα ακόμα απίστευτο χαρμάνι ήχων και μουσικών στυλ. Ο δίσκος βρίσκει τα μέλη να εναλλάσσουν μεταξύ τους μουσικά όργανα και να τυραννούν ότι κουμπί διακόπτη και πετάλι βρουν μπροστά τους, μέχρι να καταλήξουν στην χαρακτηριστική τους έκφανση της dub μουσικής. Αν οι αρχαιολόγοι έσκαβαν μετά τον επόμενο παγετώνα και έβρισκαν ένα δίσκο των DubTrio θα ήταν το πλέον αντιπροσωπευτικό μουσικό δείγμα της κοινωνίας της Νέας Υόρκης. Τόσο απροσάρμοστα διαφορετικό αλλά με έναν μυστηριώδη τρόπο μαγευτικά ενδιαφέρον!

Έχοντας συνεργαστεί στενά (σε ηχογραφήσεις αλλά και ζωντανές εμφανίσεις) με μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών όπως οι Mike Patton (περιοδεύουν συχνά μαζί του και ο Mike αναλαμβάνει να ντύσει τη μουσική τους με την ιδιαίτερη φωνή του. Επίσης ήταν η μπάντα που αποτελούσε τον συναυλιακό κορμό των Peeping Tom), Rage Against the Machine, Mos Def, Lady Gaga, Tupac Shakur, Matisyahu, Yoko Ono, Fugees, 50 Cent, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η δύναμη τους έγκειται στην ικανότητα να παντρεύουν φαινομένικα αταίριαχτα μουσικά είδη και να παρουσιάζουν ένα μουσικό αποτέλεσμα απίστευτης στιβαρότητας, που πάντα πρέπει να παίζεται σε μεγάλη ένταση.

Τη δυνατότητα να πιάσουν λοιπόν τα επιθυμητά decibel θα έχουν στις 4 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη όταν και θα μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται ένα από τα πιο εκρηκτικά live acts παγκοσμίως. Ο drummer Joe Tomino, ο μπασίστας Stu Brooks και ο κιθαρίστας D.P. Holmes μας καλούν σε ένα ηχητικό πείραμα που θα παντρέψει ζωντανά στη σκηνή progressive, dub,metal, punk και reggae ρυθμούς ωθώντας τα απαίδευτα αυτάκια μας σε νέες ανεξερεύνητες ηχητικές κατευθύνσεις.

Οι Dub Trio σε δράση:
http://www.youtube.com/watch?v=wRLRi9YKnU4
http://www.youtube.com/watch?v=Y9iRwW9GIdA
http://www.youtube.com/watch?v=0OblDI7loLs
http://www.youtube.com/watch?v=FHhetyEoIgI

Interesting sites:
http://www.dubtrio.com / www.myspace.com/dubtrio

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι TUBER, μια από τις καλύτερες ανερχόμενες μπάντες της χώρας. Παντρεύουν με απόλυτη επιτυχία το stoner με Post-rock φόρμες και το αποτέλεσμα είναι απλά ο απόλυτος desert ήχος.

TUBER – DESERT OVERCROWDED (New album)
Η “Πυκνοκατοικημένη Έρημος” των TUBER, είναι ένα μουσικό ταξίδι από την έρημο της πόλης στην έρημο των πλανητών. Την απόσταση αυτή διανύουν έξι instrumental συνθέσεις, που φιλοδοξούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στο δυνατό ήχο και την μελωδικότητα, τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα. Στην διάρκεια αυτού του ταξιδιού, οι TUBER αποκαλύπτουν διαδοχικά, μουσικά τοπία που συμπλέκονται και εναλλάσσονται μεταξύ τους, αναδεικνύοντας τις πολύπλευρες αναφορές της μπάντας αλλά και το ξεχωριστό ύφος της. H ηχογράφηση και η παραγωγή του άλμπουμ έγινε στο “Parallel Universe Studio” στις Σέρρες και το master στο “Calyx Mastering” στο Βερολίνο. Το “Desert Overcrowded” διατίθεται ήδη σε ψηφιακή μορφή, σε κάθε τύπου αρχείο (audio, flac, mp3 κ.α.) και σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου που περιλαμβάνει το άλμπουμ σε 12” λευκό βινύλιο δωρεάν κατέβασμα σε ψηφιακή μορφή και poster της μπάντας από τη φωτογράφηση του Κώστα Παπακωνσταντίνου.

*******************************************

Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
T: 2310533533 || www.block33.gr || info@block33.gr

  • SHARE
  • TWEET