The Mighty N, Solarmonkeys, Fool In The Box, Cellar Dogs

Αθήνα @ AN Club

The Mighty N, Solarmonkeys, Fool In The Box, Cellar Dogs Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα The Mighty N, Solarmonkeys, Fool In The Box, Cellar Dogs
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Τετάρτη 30 Απριλίου 2013

Rocking the Fast Lane @ An Club
with
The Mighty N / Solarmonkeys / Fool in The Box / Cellar Dogs

https://www.facebook.com/events/544510782335302/?ref=notif&notif_t=plan_user_invited

Damage: 5 Euros
Doors: 21:00
First Band: 21:30

An Club, Σολωμού 13-15

Meet the racing Crew:

The Mighty N:

Το ‘THE MIGHTY N’ είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί η Νατάσα Τσίρου για να μπερδεύει τον εαυτό της και τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως ‘μπέρδεψε’ και τις κλασσικές σπουδές μουσικής που έκανε, με τον αντιφατικό –ως προς αυτές- ήχο των Soundgarden, Nirvana, Tool, Jeff Buckley. Κι έτσι φτάσαμε στο ‘Songs for the X generation’. Έναν ιδιαίτερα πολυποίκιλο και αγγλόφωνο δίσκο τον οποίο η Mighty N υπογράφει ως στιχουργός, μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός και που με τη σειρά του καταφέρνει να μπερδεύει το rock με τις περισσότερες πτυχές του και όχι μόνο. Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη ‘Sound of Everything’ από τον Δεκέμβρη του 2013.
Πρόκειται για μια δημιουργό που έχει παρουσιαστεί σε χώρους όπως το 6 d.o.g.s, σε φεστιβάλ (Ευρωπαϊκή μέρα μουσικής στην πλατεία Συντάγματος), Ασέληνον φεστιβάλ Άμφισσας, Kookoo Live Bar, φεστιβάλ Καραθώνας στο Ναύπλιο, όπου και άνοιξε τη συναυλία του Παύλου Παυλίδη και Θανάση Παπακωνσταντίνου) κι η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω των ιδιαίτερων συνθέσεων της αλλά και της ενέργειας που αποπνέει στη σκηνή.
Μαζί της παίζουν οι: Κωνσταντίνος Καψιμάλλης- κιθάρα, Αλέξης Ζορμπάς-κιθάρα, Κωστής Βήχος-μπάσο, Μιχάλης Καπηλίδης-ντραμς.

www.facebook.com/themightyn
www.reverbnation.com/themightyn
www.soundcloud.com/themightyn
www.soundcloud.com/themightyn
www.youtube.com/themightyn

Solarmonkeys:

Οι Solarmonkeys ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2011. Εξ' αρχής το ενδιαφέρον τους ήταν να δουλέψουν αποκλειστικά πάνω σε δικό τους υλικό με σκοπό την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου Full Length Album.
Οι συνθέσεις τους έχουν βασιστεί πάνω σε rock φόρμες ενώ ο ήχος τους φλερτάρει με αυτόν της σκηνής του Seattle, την περίοδο της έκρηξης του grunge, αναμεμειγμένος με πλήκτρα και λίγα ηλεκτρονικά στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση η αγάπη τους για μπάντες όπως οι Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains, Faith No More και Tool γίνεται αντιληπτή.
Αρχές του 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο ανεπίσημο video με την μουσική του πρώτου ολοκληρωμένου τραγουδιού με τίτλο “Inside your head” ενώ τον Ιούλιο το δεύτερο video με τίτλο “Momma’s son”. Στην επίσημη σελίδα τους στο Youtube μπορείτε επίσης να βρείτε επίσημο video υλικό από ηχογραφήσεις και ζωντανές εμφανίσεις.
Έχουν ολοκληρώσει την παραγωγή της πρώτης επίσημης αυτοχρηματοδοτούμενης κυκλοφορίας τους, με τον τίτλο “Payblack”. Οι ηχογραφήσεις και η μίξεις έγιναν στα Lizard Sound Studios από τον Δημήτρη Καρπούζα ενώ το mastering ανέλαβε ο Dave Collins γνωστός από τις δουλειές του με Soundgarden, Black Sabbath, Danny Elfman, QOTSA, Fu Manchu κ.α.
Έχουν ήδη παίξει ζωντανά αρκετές φορές ανεβαίνοντας στη σκηνή με μπάντες από την Ελληνική εναλλακτική σκηνή όπως οι Fool In The Box, Puta Volcano, Half Gramme Of Soma, Universe 217, Anal Veritas, Black Hat Bones, Yellow Devil Sauce, 4Bitten, Harsh Demise, Bombing the Avenue, Playgrounded κ.α.

www.facebook.com/Solarmonkeys
www.youtube.com/Solarmonkeys

Fool in the Box:

Οι Fool In The Box είναι ένα τρίο από την Αθήνα, και είναι μέρος της alternative rock σκηνής της πόλης που έχει ξεπηδήσει δυναμικά τον τελευταίο καιρό.
Ο ήχος τους ωμός και συνάμα μελωδικός, με έμφαση στο στιβαρό rhythym session,είναι δυναμικός μακριά από τάσεις εντυπωσιασμού και το ντεμπούτο album τους,ηχογραφημένο με vintage πινελιές σε αναλογική παλιά κονσόλα και μπομπίνα, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα! Παράλληλα αυτή την περίοδο συνεργάζονται με την SAE και το project "Band Complete"!
Το feeling των γκρουπ των αρχών των 90's, κυρίως της άλλης όχθης του Ατλαντικού, οι ποικίλες μουσικές επιρροές και η διάθεση για πειραματισμούς είναι έκδηλη στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Στο χρονικό διάστημα που το γκρουπ υφίσταται, οι Fool In The Box έχουν κάνει πολλές live εμφανίσεις σε γνωστά clubs της Αθήνας και της επαρχίας,έχουν κάνει opening σε μπάντες οπως Oi Va Voi , Master Of Disguise, Sleepin Pillow, κ.α, συμμετείχαν στη συλλογή της Spinalonga records "In the junkyard vol.3".

www.youtube.com/watch?v=iBFsytTe6Lo
www.facebook.com/FoolinTheBox.band
www.youtube.com/user/Foolinthebox
www.jumpingfish.gr/fool_in_the_box
www.myspace.com/foolintheboxband

Cellar Dogs:

Οι Cellar Dogs είναι μια Heavy/Groove/Desert Rock μπάντα που δημιουργήθηκε τα τέλη του 2012 από μια παρέα φίλων της "νότιας" Αθήνας.Ο μπασίστας τους, στο 3ο κιόλας live τους έπαθε διάσειση από αποτυχημένο stage dive, δίνοντας υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές για το Rock.

www.facebook.com/CellarDogs

  • SHARE
  • TWEET