The Jesterdays, Mani Deum

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

The Jesterdays, Mani Deum Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα The Jesterdays, Mani Deum
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:45
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

THE JESTERDAYS/ MANI DEUM release party & live στο Silver Dollar

ΟΙ THE JESTERDAYS και οι MANI DEUM σ' ένα κοινό live για πρώτη φορά μαζί ζωντανά στο Silver Dollar το Σάββατο 6/12/2014 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Release party για το cd-single "Bolt Upright" των THE JESTERDAYS και του LP "When Beauty Ends" των MANI DEUM.

Οι MANI DEUM ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους THE JESTERDAYS, για πολύ  folk 'n' roll στο Silver Dollar Bar & Stage.

Bio
Οι THE JESTERDAYS δημιουργήθηκαν το 2009 και με την παρούσα σύνθεση παίζουν απο το 2010. Τον Δεκέμβρη του 2011 κυκλοφόρησαν το “All the Kings and Queens are Dead, Finally…” το οποίο κινείται στα πλαίσια του ακουστικού dark -folk rock. Το μέλλον της μπάντας μετά το άλμπουμ, ηλεκτρικό πλέον, φλερτάρει με πιο δυναμικές μελωδίες ενδίδοντας παράλληλα σε ρυθμικά και σκοτεινά περάσματα. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησαν τη δεύτερη δουλειά τους , το cd single ‘’bolt upright’’ με διανομή απο την nub country records (UK).

Οι MANI DEUM ξεκίνησαν στα τέλη του 2005 και από τότε παίζουν αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν Infected Folk 'n' Roll. Έχουν κυκλοφορήσει το "Five Infected Blessings" EP το 2009, το "Music for Your Local Church ... or Your Local Brothel" το 2011 και πρόσφατα κυκλοφόρησε ψηφιακά ο νέος τους δίσκος "When Beauty Ends". Η επίσημη κυκλοφορία αναμένεται στα μέσα του Δεκέμβρη σε gatefold έκδοση 180γρ. Στη δεύτερη εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν την ηλεκτρική τους σύνθεση.
  • SHARE
  • TWEET