Monophonics, Why Not The Band

Ηράκλειο Κρήτης @ Cine Studio

Συγκροτήματα Monophonics, Why Not The Band
Ημερομηνία
Πόλη Ηράκλειο Κρήτης
Χώρος Cine Studio
Διεύθυνση Λεωφόρος Ικάρου 50 και Ηροδότου
Τηλέφωνο 2810-241214
Τιμή εισιτηρίου 12/15 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Rolling Stone bar, Ελευθερουδάκης, Τεχνόπολις
Διοργανωτής -

Monophonics live
Τετάρτη 17/10 στο Cine Studio – Ηράκλειο

Η Ψυχεδελική soul και funk μπάντα Monophonics από το San Francisco έρχονται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο για μια μοναδική εμφάνιση την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στο Cine Studio live !!

Τους γνωρίσαμε μέσα από την υπέροχη διασκευή τους στο πασίγνωστο Bang Bang, τους ψάξαμε μέσα από το Like Yesterday και πλέον τους αγαπήσαμε στο Foolish Love. Έρχονται για ένα πολλά υποσχόμενο live, στην καλύτερη στιγμή της εξέλιξης τους.

Οι Monophonics σχηματίστηκαν το 2005. Μια μουσική κολεκτίβα που αποτελείται από τον κιθαρίστα Ian McDonald, τον μπασίστα Myles O'Mahony, τον σαξοφωνίστα Alex Baky, τον τρομπετίστα Ryan Scott, και τον ντράμερ Austin Bohlman, έχοντας προσθέσει πρόσφατα και τα δυναμικά φωνητικά του Kelly Finnigan. Το αποτέλεσμα είναι μια μίξη psychedelic soul και heavy funk , διατηρώντας την αισθητική των 60’s -70’s πιο σύγχρονη από ποτέ.

Psychedelic Soul, μερικές φορές ονομάζεται και Black Rock, πρόκειται για ένα υπο-είδος της Soul μουσικής, το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά της Soul με Psychedelic Rock. Ήρθε στο προσκήνιο στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και συνεχίστηκε το 1970, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Soul και Funk μουσικής σκηνής.

Κατά τα τελευταία επτά χρόνια, οι Monophonics έχουν κατοχυρωθεί πλέον ως ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Καλιφόρνιας. Ζώντας μέσα στον πλούσιο μουσικό πολιτισμό της περιοχής, οι Monophonics έχουν υπερήφανα συνεχίσει την παράδοση της μουσικής της πατρίδας τους, που άκμασε κατά τη διάρκεια της γέννησης της ψυχεδέλειας.

Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο “In Your Brain”. Τιμώντας τους καινοτόμους της psychedelic soul όπως οι Sly Stone, Norman Whitfield και Funkedelic’s George Clinton αφήνουν την σφραγίδα τους σε κάθε σύνθεση είτε αυτή είναι πρωτότυπη είτε είναι διασκευή.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Why not the band?

Ωρα έναρξης : 21:30

Προπώληση 12€ / Ταμείο 15€ - Φοιτητικό 12€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ από Παρασκευή 05/10

- Rolling Stone bar, Αγιοστεφανιτών 19(Παράλληλη Χάνδακος)
- ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Οδός 1821 αρ.10 τηλ.2810227500
- ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα τηλ.2810823

Cine Studio Live – Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός
Πληροφορίες – Τηλ κρατήσεων 2810823813 – www.cinestudio.gr

  • SHARE
  • TWEET