Dakrya, Psycrence, Allen's Hand

Αθήνα @ Κύτταρο

Dakrya, Psycrence, Allen's Hand Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Dakrya, Psycrence, Allen's Hand
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -
DaKryA / Psycrence / Allen’s Hand
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011 – Κύτταρο Live, Αθήνα

Οι DaKryA επιστρέφουν με την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου τους δίσκου “CRIME SCENE” που κυκλοφόρησε παγκοσμίως το Νοέμβριο του 2010 μέσω της Sensory Records! Με ένα album γεμάτο εκπλήξεις σας υπόσχονται ακόμη περισσότερα επί σκηνής σ’ ένα ιδιαίτερο show! Ξεκινώντας από την Αθήνα, το συγκρότημα σκοπεύει να περιοδεύσει σε πολλές μεγάλες πόλης της Ελλάδας μέσα στο Μάρτιο και τον Απρίλιο. Μαζί τους θα εμφανιστούν δύο από τις πιο ταλαντούχες ανερχόμενες μπάντες της ελληνικής metal σκηνής.
Website: http://www.dakrya.com

Οι PSYCRENCE εδρευουν στην Αθηνα και σχηματίστηκαν το 2009 ως project μεταξύ μελών από τα συγκροτήματα Fading Reality (Άγγελος Κουρόπουλος - Κιθαρα, Θωμάς Κουρής - Μπάσο, Τιμολέων Βαλσαμάκης - Ντραμς) και Escalation (Kίμων Ζελιώτης - Κιθάρα, Τάκης Νικολακάκης - Φωνή). Ο ήχος τους κυμαίνεται στο χώρο του μοντέρνου μελωδικού metal και χαρακτηρίζεται από το συνδυασμό μελωδίας και επιθετικότητας με επιρροές από συγκροτήματα όπως Nevermore, Dream Theater, Pain of Salvation, Iced Earth, Soilwork, Scar Symmetry, Metallica, Iron Maiden, Judas Priest κ.α. Το Νοέμβριο του 2010 ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του πρώτου τους demo CD με τίτλο "Distance".
MySpace: http://www.myspace.com/psycrence

Οι ALLEN’S HAND είναι ένα τετραμελές γκρούπ από Αθήνα με αρκετές επιροές από την Progressive μουσική (Mars Volta, Rush, Buckethead) αλλά καί την alternative (Tori Amos, U2 κλπ). Το όνομα του γκρούπ είναι επειρεασμένο από τον χαρακτήρα της Ιαπωνικής σειράς magna "D Grey man". Οι Allens Hand έχουν διακριθεί φτάνοντας στα ημιτελικά του φεστιβάλ συγκροτημάτων του ώδειου Φ. Νάκας 2 φορές(Nakas Band Festival 2010-2011) ενώ το demo τους "Cementery of Umbrellas" έχει χαρακτηριστεί ως κίνηση του μήνα 2 φορές από το Ελληνικό Metal Hammer. Επίσης έχουν συμμετέχει στην συλλογή Greek Power vol 1 του Rock Hard Magazine.
MySpace: http://www.myspace.com/allenshand

Κύτταρο Live
Αχαρνών & Ηπείρου 48, Αθήνα
Τηλ. 210 8224134

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: 8.00 euro

Website: http://www.kyttarolive.gr
  • SHARE
  • TWEET