Ο Tobias Forge, ο Lemmy και το αναπόφευκτο…

Ο ιθύνων νους των Ghost μιλάει για την πηγή έμπνευσης του "Prequelle"

02/05/2018 @ 12:55

Σε τελευταία του συνέντευξη ο ιθύνων νους των Ghost, Tobias Forge ανέφερε πως η θεματολογία του νέου άλμπουμ "Prequelle", περιστρέφεται γύρω από τον θάνατο και το αναπόφευκτο τέλος, επηρεαζόμενη από τους θανάτους των Lemmy, David Bowie και Prince.

«Υπήρχαν μερικές σκέψεις που με ενδιέφερε να συμπεριλάβω στο "Prequelle" οι οποίες, κατά τη γνώμη μου, είναι ανεξάντλητες και παραμένουν στην επικαιρότητα. Το άλμπουμ έχει σαν θέμα το αναπόφευκτο τέλος και βρίσκεται σε άμεση συνάφεια με τον πρόσφατο θάνατο αρκετών ειδώλων μας. Ο Ronnie James Dio ήταν ένας από αυτούς αλλά ειδικά όταν έφυγε ο Lemmy και ακολούθησαν ο Bowie και ο Prince, η όλη κατάσταση άρχισε να με επηρεάζει και να με βάζει σε σκέψεις. Ένιωσαν σα να έφυγαν οι γονείς μας».

Και συνεχίζοντας:

«Θεωρούσαμε όλοι την ύπαρξη του Lemmy δεδομένη. Από την στιγμή που η ...θέση του στο τραπέζι ορφάνεψε τα πράγματα άλλαξαν μέσα μου. Επηρεάστηκα περισσότερο από αυτό που περίμενα. Με έκανε να θέλω να γίνω πολύ πιο προσεκτικός σε σχέση με τις ευκαιρίες που μου δίνονται από τους πρεσβυτέρους μου. Γύρω από αυτές τις σκέψεις δημιουργήθηκε το νέο άλμπουμ».

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα οι Ghost ανακοίνωσαν νέο frontman.

Το "Prequelle" κυκλοφορεί την πρώτη μέρα του Ιουνίου.

  • SHARE
  • TWEET