Δείτε το video clip των The Fantastic Terrors

Για το κομμάτι "The Yodeler" από το πρώτο τους 7"

13/09/2018 @ 10:35

Οι Fantastic Terrors δίνουν στη δημοσιότητα το πρώτο τους video για το κομμάτι "The Yodeler", το οποίο προορίζεται για τη μια πλευρά του πρώτου τους 7", ενώ παράλληλα ήδη ηχογραφούν το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Feelin' The Delta Punk".

Μπορείτε να δείτε το video εδώ.

Η ηχοληψία και η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τον John Mcris (a.k.a. Satrigiannis) και το συγκρότημα, με μέλη από τη Νέα Σμύρνη και το Φάληρο, μας συστήνεται δηλώνοντας:

«Κάτι μας συνέβη όταν ακούσαμε στην εφηβεία τραγούδια των Misfits από τους Metallica και έκτοτε παίζουμε μαζί. Χωριζόμασταν για μήνες, λόγω σπουδών, δουλειάς και ταξιδιών, αλλά πάντα ξαναβρισκόμασταν για να ξαναπαίξουμε τις διασκευές των ηρώων μας, αλλά και για το δικό μας μείγμα από πρωτόγονο punk, βαρύ blues, βρωμιάρικο metal και εκσυγχρονισμένο rock ‘n’ roll. Η ιστορία μας μοιάζει με αυτές των εκατοντάδων ελληνικών συγκροτημάτων, που με φοβερή αγάπη για την μουσική ιδρώνουνε στα προβάδικα επί δεκαετίες. Από την άλλη, η μουσική μας δεν μοιάζει μ’ αυτές που θα κρυφάκουγες συχνά στο διπλανό στούντιο. Ίσως γιατί ένας από ‘μας δεν μπορεί να παίξει οτιδήποτε άλλο. Ε, Μανώλη;»

Το video είναι διαθέσιμο στο κανάλι των The Fantastic Terrors στο Youtube.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την επικαιρότητα του συγκροτήματος στη σελίδα του στο Facebook.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET