Οι King Diamond μπαίνουν στο στούντιο για το νέο τους άλμπουμ

Τελευταίες «πινελιές» και για το DVD "Abigail In Concert"

05/04/2018 @ 11:12

Οι King Diamond ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο για να γράψουν και να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ μετά από το "Give Me Your Soul... Please" του 2007.

Η μπάντα βάζει επίσης τις τελευταίες «πινελιές» στο Blu-ray και DVD με κινηματογραφημένο υλικό από την "Abigail In Concert" περιοδεία της (2015-2016).

Ο King Diamond, τραγουδιστής του συγκροτήματος αναφέρει σχετικά:

«Από τη στιγμή που θα τελειώσει το DVD, θα χρειαστούν δυο ή τρεις βδομάδες για να ολοκληρώσουμε το νέο άλμπουμ μαζί με τον κιθαρίστα, Andy La Rocque. Θα υπάρχουν ορισμένα νέα στοιχεία σε αυτή τη νέα δουλειά και ένα πολύ ιδιαίτερο ηχητικό τοπίο».

Μετά από τις υπογραφές με την 5B Artist Management, εταιρεία που αντιπροσωπεύει μπάντες όπως οι Slipknot και οι Megadeth μεταξύ άλλων ο King νιώθει σίγουρος πως το 2019 θα είναι για τo συγκρότημά του μια χρονιά με πολλά περισσότερα shows.

«Μάθαμε με τον δύσκολο τρόπο, αλλά πλέον έχουμε την εμπειρία να επιλέγουμε τους σωστούς ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να μας ανοίξουν τις κατάλληλες πόρτες, κάτι που δε μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας».

Τέλος να σημειώσουμε πως σύμφωνα  με τον frontman το επερχόμενο Blu-ray και DVD θα περιέχει δυο συναυλίες του συγκροτήματος, μια ηχογραφημένη σε κλειστό χώρο στην Φιλαδέλφεια, το 2015 και μια ακόμα στο φεστιβάλ Graspop Metal Meeting του Βελγίου, το 2016.

  • SHARE
  • TWEET