Ο Kaspar Boye Larsen γίνεται μόνιμος μπασίστας των Volbeat

Ο Δανός περιόδευσε για πρώτη φορά με το συγκρότημα το 2006

16/05/2016 @ 09:40

Ο Kaspar Boye Larsen, ο οποίος «ακολούθησε» τους Volbeat στην πρόσφατη αμερικανική περιοδεία τους, θεωρείται πλέον μόνιμο μέλος της μπάντας.

Ο Michael Poulsen, τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος, δήλωσε: «Με χαρά μας δηλώνουμε ότι ο Kaspar Boye Larsen είναι και επίσημα ο νέος μπασίστας των Volbeat. Γυρίσαμε από την περιοδεία γνωρίζοντας πως ο Kaspar απέδειξε ότι διαθέτει όλα όσα χρειάζεται. Το κοινό τον αγάπησε και δε βλέπουμε την ώρα να μας δείτε ξανά ως ολοκληρωμένη μπάντα οι υπόλοιποι από εσάς.»

Ο Kaspar ήταν πρώην μέλος του punk συγκροτήματος The Hitchcocks καθώς και των alternative metallers Τhe Kandidate. Είχε ακόμα συνοδεύσει, ως μπασίστας, τους Volbeat σε περιοδεία τους το 2006. Η πρώτη εμφάνισή του, ως μόνιμο αυτή τη φορά μέλος του συγκροτήματος, θα γίνει στο Rock Am Ring της Γερμανίας στις 3 Ιουνίου, την ίδια μέρα που κυκλοφορεί και το έκτο άλμπουμ των Volbeat, "Seal the Deal & Let's Boogie".

Ο ίδιος δήλωσε: «Πριν 10 χρόνια γύρισα από την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Volbeat. Ήμουν τόσο περήφανος  που έπαιξα με μία από τις αγαπημένες μου μπάντες και κέρδισα πολλές καλές αναμνήσεις αλλά επίσης και λύπη που αυτό τελείωσε. Πολλά πράγματα συνέβησαν στο μεταξύ, αλλά τα τραγούδια είναι φανταστικά όπως πάντα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ενωθώ με ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα στη σκηνή, σε σταθερή όμως βάση αυτή τη φορά. Είμαι πολύ ευγνώμων που τα παιδιά με σκέφτηκαν ύστερα από τόσα χρόνια και ανυπομονώ να σας δω όλους εκεί έξω!»

  • SHARE
  • TWEET