Οι νέες κυκλοφορίες της 3ης Δεκεμβρίου 2021

Σημαντικοι καλλιτέχνες και ενδιαφέρον υλικό προς διερεύνηση

03/12/2021 @ 07:47

Volbeat - "Servant Of The Mind"
Η επαναστροφή σε πιο heavy προσανατολισμό συνδυάζεται με επιστροφή στις δυνατές κυκλοφορίες για τους Volbeat.

Crom - "Into The Glory Land" (EP)
Η κατάρα ενός λαμπρού ντεμπούτου και της υπέρβαρης σκιάς του.

Gus G. - "Quantum Leap"
H διάθεση του πρώτου αμιγώς ορχηστρικού προσωπικού δίσκου για τον κορυφαίο Έλληνα κιθαρίστα συνδυάζεται με ένα ακόμη video clip, αυτή τη φορά για το κομμάτι "Chronesthesia".

Tom Morello - "The Atlas Underground Flood"
Επτά εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του "The Atlas Underground Fire", ο axeman των Rage Against The Machine, Audioslave και Prophets Οf Rage βγάζει στην αγορά ένα ακόμη άλμπουμ, με την εκ νέου συμμετοχή πληθώρας σπουδαίων καλεσμένων.

Eldovar - "A Story Of Darkness & Light"
Kadavar και Elder ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα συνεργατικό άλμπουμ με πρώτο single το video του "From Deep Within".

If Anything, Suspicious - "OFFAIR: Lullabies For The Damned"
O Anders Fridén, ευρύτερα γνωστός ως ο τραγουδιστής των In Flames, σύστησε το ambient solo project του στο κοινό με τις συνθέσεις "Farewell" και "Nodes Of Yesod".

Blind Guardian - "Deliver Us From Evil" (EP)
Οι κορυφαίοι Γερμανοί power metallers διαθέτουν το πρώτο single από το επόμενο άλμπουμ τους, μαζί με μια ζωντανή εκδοχή του "Violent Shadows" και την διασκευή στο "Merry Xmas Everybody" των Slade.

Corroded Spiral - "Ancient Nocturnal Summoning" (EP)
Ο συνιδρυτής και αρχικός drummer των Sepultura, Igor Cavalera, συνεργάζεται με τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής από τη Βενεζουέλα, Cardopusher, καθώς και τον frontman των σπουδαίων Integrity, Dwid Hellion.

Back in Black & The Best of AC/DC [Redux]
Διπλό άλμπουμ διασκευών στο κορυφαίο συγκρότημα από την Αυστραλία με περιεχόμενο ολόκληρο το υπερκλασικό "Back in Black" και 13 ακόμη τραγούδια best of τραγούδια, με την συμμετοχή σχημάτων όπως οι Red Fang, Supersuckers, Howling Giant, Heavy Temple, Whores, Kryptograf, Domkraft και Ghost Ship Ritual.

Ozzy Osbourne & Motörhead - "Hellraiser"
Κυκλοφορεί σε δεκάιντσο βινύλιο η συνεργασία των δύο θρύλων στην 30ή επέτειό της, με b-sides τις μεμονωμένες εκδοχές του τραγουδιού.

Mike Shinoda - "Ziggurats"
Το νέο project από τον frontman των Linkin Park είναι τραγούδι που δεν είναι τραγούδι, EP που δεν είναι EP και NFT που δεν είναι NFT.

Crashed Βy Τhe Precious - EP 2001
Ντεμπούτο διάρκειας 13 λεπτών για το εγχώριο psychedelic, stoner, sludge, post metal metal σχήμα αγνώστων λοιπών στοιχείων, πρόγευυση για ολοκληρωμένο άλμπουμ που θα ακολουθήσει σύντομα.

Arkham Witch - "Three Bladed Doom"
Τελευταία προσθήκη στην δισκογραφία των Βρετανών heavy/doom metallers αποτελεί ένα άλμπουμ με οκτώ συνολικά κομμάτια και διάρκεια που υπερβαίνει οριακά τα τριάντα λεπτά.

Manimal - "Armageddon"
Τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τους Σουηδούς heavy/power metallers, με προπομπούς δύο video clip ("Forged In Metal, Burn In Hell") και ισάριθμα lyric video ("Chains Of Fury", "Armageddon").

Ossuaire - "Triumvirate" (EP)
Το γαλλόφωνο black metal σχήμα από το Montréal επιστρέφει με ένα EP πέντε κομματιών συνολικής διάρκειας μισής ώρας.

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα, όπως όλες τις πρώτες Παρασκευές κάθε μήνα για φέτος, το Bandcamp διανέμει όλα τα κέρδη στους πληττόμενους από την πανδημία καλλιτέχνες στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Bandcamp Friday.

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET