Οι Dead Kennedys αρνούνται προσφορά επανένωσης

Ο Jello Biafra αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τους πρώην συνοδοιπόρους του

20/02/2017 @ 12:07

Το γνωστό φεστιβάλ Riot Fest έχει συμβάλλει, ανά τα χρόνια, σε αρκετές επανενώσεις punk rock συγκροτημάτων όπως αυτές των Replacements, των Naked Raygun, των Screeching Weasel αλλά και στην πρόσφατη επαναδραστηριοποίηση του original lineup των Misfits.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή των Dead Kennedys, East Bay Ray, οι ιθύνοντες του Riot Fest έκαναν πρόταση και επεδίωξαν την επανένωση της μπάντας στα πλαίσια του επόμενου Riot Fest που θα γίνει στο Σικάγο, το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο κιθαρίστας σε δηλώσεις του ανέφερε πως η πρόταση του κίνησε το ενδιαφέρον, ξεκαθαρίζοντας όμως παράλληλα πως ο frontman Jello Biafra απέρριψε την προσφορά

«Οι Dead Kennedys είχαν μια ειλικρινή πρόταση να κάνουν ένα reunion show στο Riot Fest του Σικάγο αλλά ο Jello Biafra την απέρριψε. Ο Klaus Flouride, ο DH Peligro και εγώ ήμασταν θετικοί στο ενδεχόμενο».

Η άρνηση του Biafra δεν πρέπει, βέβαια, να προκαλεί έκπληξη καθώς είναι γνωστή η δικαστική διαμάχη του με τα υπόλοιπα μέλη των Dead Kennedys από την εποχή της διάλυσης του συγκροτήματος, το 1986.

Ο τραγουδιστής έχει επίσης κατηγορήσει τους πρώην συνοδοιπόρους του για απόπειρα εξαργύρωσης του ονόματος της μπάντας μέσω διαφημιστικών και επανεκδόσεων ενώ σε δηλώσεις του έχει αναφερθεί στο νέο line up με τραγουδιστή τον Brandon Cruz, χαρακτηρίζοντάς το ως «μπάντα karaoke».

  • SHARE
  • TWEET