Επανέκδοση του "Fresh Fruit For Rotting Vegetables" από τους Dead Kennedys

H remixed εκδοχή του θρυλικού ντεμπούτου των Αμερικανών θα περιέχει συνεντεύξεις με τους Dave Grohl, Billie Joe Armstrong, κ.ά.

07/07/2022 @ 12:50

Οι Dead Kennedys ανακοίνωσαν μια πλούσια επανέκδοση του θρυλικού τους ντεμπούτου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό punk συγκρότημα θα κυκλοφορήσει εκ νέου το επιδραστικό "Fresh Fruit For Rotting Vegetables" από το 1980, στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της Manifesto Records.

Ο δίσκος θα περιέχει μια νέα μείξη δια χειρός του, βραβευμένου με Grammy, Chris Lord-Alge (Green Day, Bruce Springsteen, κλπ), ο οποίος χρησιμοποίησε τις αρχικές ηχογραφήσεις.

Επιπρόσθετα, η έκδοση θα περιλαμβάνει σπάνιες φωτογραφίες αρχείου καθώς και συνεντεύξεις με τους Dave Grohl, Billie Joe Armstrong, Dave Ellefson, Fletcher Dragge των Pennywise, ενώ εδώ μπορείτε να ακούσετε το πρώτο δείγμα μέσα από την επανακυκλοφορία, για το "Chemical Warfare".

Σημειώνεται πως ο κλασικός δίσκος περιλαμβάνεται στα 100 alternative άλμπουμ των '80s, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του site.

Fresh Fruit for Rotting Vegetables 2022 Mix Tracklist:
01. Kill the Poor
02. Forward to Death
03. When Ya Get Drafted
04. Let’s Lynch the Landlord
05. Drug Me
06. Your Emotions
07. Chemical Warfare
08. California Über Alles
09. I Kill Children
10. Stealing People’s Mail
11. Funland at the Beach
12. Holiday in Cambodia
13. Viva Las Vegas

 

  • SHARE
  • TWEET