Συλλεκτικό βινύλιο των Placebo κυκλοφορεί με το νέο τεύχος του Sonik

12/09/2013 @ 11:03
Την έναρξη της δέκατης σεζόν του το Sonik τη γιορτάζει με ένα ακόμα ξεχωριστό τεύχος...

Το νέο τεύχος του Sonik κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Την απλή, με 3,90 ευρώ και την έκδοση με δύο μοναδικά δώρα: Ένα συλλεκτικό βινύλιο του νέου single των Placebo, "Too Many Friends" και ένα βιβλίο των εκδόσεων Οξύ, σε ένα πακέτο, με τιμή 7,50 ευρώ! Τα βιβλία που περιλαμβάνονται είναι από 15 τίτλους, ανάμεσα στους οποίους το "Paradoxia" της Lydia Lunch, το "Ήδη Νεκρός" του Charlie Huston, τα "Ανθρώπινα Συντρίμμια" και το "Κέλι και Βίκτορ" του Niall Griffiths, αλλά και η "Γλυκιά Αιωνιότητα" του George Pelecanos. Με 2,5 ευρώ παραπάνω παίρνετε δώρα αξίας 20 ευρώ τουλάχιστον!

Στο τεύχος θα διαβάσετε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Steven Forrest των Placebo, ο οποίος μας εξηγεί για το στοίχημα που έχουν βάλει με τις εμμονές τους, το κοινό και το χρόνο. Ο ίδιος αναφέρεται επίσης και στην περιβόητη συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους δύο Pet Shop Boys, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα. Μιλήσαμε με τους Neil Tennant & Chris Lowe στο ξενοδοχείο τους, και τους βρήκαμε φιλικούς, ευγενέστατους και σε πλακατζίδικη διάθεση, η οποία παραλίγο να δώσει εντελώς άλλη τροπή στη συνέντευξη...

Στο τεύχος θα διαβάσετε ανταποκρίσεις των Τάσου Μαγιόπουλου και Άρη Καραμπεάζη από δύο ευρωπαϊκά φεστιβάλ (Greenville Festival, Rock In Roma), ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα στο YouTube και τη μουσική βιομηχανία, τους stars, την εκμετάλλευση των χρημάτων των καλλιτεχνών από επιτήδειους (εταιρίες-ενδιάμεσους), τον τρόπο να βγάλει κανείς χρήματα από αυτό, και άλλα ενδιαφέροντα.

Θα βρείτε επίσης κριτικές στα νέα άλμπουμ, τα φρέσκα sonik downloads, συγκεντρωμένες πληροφορίες γι' αυτά που αναμένουμε προσεχώς δισκογραφικά, αλλά και τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς και ένα backstage με τους Black Rebel Motorcycle Club στο Rock En Seine.

Ένα ακόμα γεμάτο τεύχος με δύο μοναδικές προσφορές κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα, αλλά και σε ηλεκτρονική έκδοση, στο www.readpoint.com/sonik.aspx.

Placebo - Too Mant Friends (vinyl)

Να σημειώσουμε ότι η έκδοση με τα βινύλια και τα βιβλία κυκλοφορεί μόνο σε 4.000 αντίτυπα, 2.000 στην Αθήνα και 2.000 στην υπόλοιπη Ελλάδα, και αναμένεται να εξαντληθεί σύντομα.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET