Sold out η σημερινή συναυλία των 2Cellos στην Αθήνα

Κλειστά τα ταμεία απόψε το βράδυ στην Τεχνόπολη

15/07/2014 @ 10:56
Οι μέρες πέρασαν, η 15η Ιουλίου έφτασε, ενώ πλέον μετράμε λίγες ώρες για το πιο πολυαναμενόμενο live του καλοκαιριού. Οι 2Cellos έρχονται στη χώρα μας για πρώτη φορά, με σκοπό να μας μαγέψουν μέσα από ένα live το οποίο μόλις ανακοινώθηκε sold out.

Το Gazarte ευχαριστεί πάρα πολύ όσους στήριξαν το event και υπόσχεται ένα αξέχαστο βράδυ σε όσους κατάφεραν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι. Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως δεδομένης της εξάντλησης των εισιτηρίων δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια σε κανένα σημείο προπώλησης, αλλά και τα ταμεία θα παραμείνουν κλειστά στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Προς διευκόλυνση του κοινού κατά την προσέλευσή του, στην συναυλία των 2Cellos στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε διαχωρισμός των εισόδων προσέλευσης καθήμενων και ορθίων, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 αντί στις 20:00.

Τέλος, λόγω της προσθήκης opening act, ακολουθεί το νέο πρόγραμμα της συναυλίας:

Διαχωρισμός εισόδων:
Καθήμενοι: Είσοδος οδού Περσεφόνης
Όρθιοι: Είσοδος οδού Ιάκχου

Πρόγραμμα συναυλίας:
19:00: Doors open
20:30 - 21:15: Minor Project - Nouveau Sextet
21:30 - 23:30: 2Cellos

Δελτίο Τύπου



Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησαν οι 2Cellos στον Λουκιανό Κοροβέση, καθώς και την κριτική του τελευταίου τους δίσκου, "In2ition".
  • SHARE
  • TWEET